reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

reklama
mi lekarz nawet o takim czymś nie mówił,a powinien przecież ja jestem młoda,i to pierwsza ciąża,nawet w szpitalu nic nie mówili ;)

no właśnie,ja bym narobiła paniki jakiej mało,ja strasznie nienawidze krwi...no ale jak mam miesiąączke to musze to jakoś znieść ;)

Dziewczyny ja prawie co noc mam sny o porodzie.Kurcze boje sie ale zdrugiej strony juz nie moge sie doczekac kiedy przytule ta moja kruszynkę. :)

reklama
Mnie ostatnio się śniło , że juz urodziłam i jak tylko wróciłam do domu to kochany tatuś pierwsze co zrobił to zdjął dziecku strasznie przesikanego pampersa , żeby sprawdzić czy to napewno jest dziewczynka czy też coś sie zmieniło. A ja głupia krowa nie wiedziałam czy mogę użyć chusteczek , znaczy czy mogę juz je rozpakować i przetrzeć dzidzi pupę , potem zreflektowałam się , że możnaby dziecko na czymś położyć , żeby czegoś nie zasikało . Obudziłam sie w momencie kiedy niosłam tego kilogramowego pampersa do śmieci.
Głupie mam te sny , a jakie wyczerpujące. Rano sama z siebie się śmiałam , jakie pierdoły mogą człowiekowi sie przyśnic.

Do góry