reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

reklama
Małgosiu, ja miałam wtedy podpajęczynówkowe, ale mnie w ogóle mało co boli :) wtedy nie bolało.
Z tą koszulą to ostatnio słyszałam, nawet wczoraj zastanawiałam się co ze sobą zabrać, nie wiem czy nie poszukam większego t'shirta, bo jakoś nie mam koszul, które chciałabym wywalać. Albo coś kupię specjalnei na tę oazję. Moja koleżanka mówiła, że poszła do supermarketu po koszule najtańsze i w takich rodziła.

A koszule chyba w innym wątku byly, ale mi się chrzanią te okna :(
A co zrobić z celulitisem? Tylko nie mówcie, że pokochac, bo to w grę nie wchodzi....
Ja sie ostatnio załamałam jak spojrzalam na siebie. Z włosami sobie radzę, ale chyba jestem moment przed tym dniem, w którym radzić sobie przestanę i poproszę o pomoc Kamila.

małgosia do koszenia trawnika :) to męża nalezy zatrudnić...
mój się wprawia na nogach, a potem dojedziemy w górne tereny... ;D
moja kuzynka mówiła, ze tak właśnie zrobiła... stąd pomysł :)

Efunia Nie za dużo frajdy będzie miał? ;) Bo mój to chyba by po takim goleniu nie wytrzymał... i nici z abstynencji ;D ;D ;D

hej hej
Co do wątku z trawnikiem ;) Zdradze Wam mój patent, ja osobiście też nie cierpie mieć buszu bo sie czuje jak fleja i estetyka podczas porodu ma także dla mnei znaczenie ::). Tak wiec dużo korzysta tu mój małżonek który regularnie co 3-4 tyg przycina mi włoski i mowie Wam że ja sama nawet z dojciem sprzed ciązy tak bym nie zrobiła, ;D A co do bikini to chodze do kosmetyczki na wosk, ciachnie mi pare razy i na miesic spokój- także POLECAM!!!!

Atas,
ja tez chodzę na wosk, ale i tak brzydko wrastają i stany zapalne się robią. Nie wiem jak je zlikwidować, a taka chciałam być ładna!

mi sie tam w pachwinach zawsze jakies pypcie robily... czy to po kremie, czy po maszynce...
na wosk bym się nie odważyła... brrrrr

reklama
Do góry