reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród....już.... tuż ......tuż...

reklama
Kobietki,
nie wiem czy to dobry wątek, ale zaczynam przygotowywac się do porodu w sensie orki na własnym ciele (muszę eyglądać bosko oczywiście), i mam pytanko, czy wiecie co zrobić z brzydko wrastającymi włoskami na bikini. Codzi mi o to jak wyleczyć te czerwone plami i czym sie depilowac żeby było ładnie i estetycznie?

hi hi Małgoś... normalnie mnie rozwaliłaś... ;)

ja swojego hmmm... "bikini" nie widziałam od pół roku...
gdzieś mam te krzaki, jak położnym bedą przeszkadzały, to niech same golą... ;)

hehehe...Teddy..rozbrajasz mnie....jesteś cudowna i pocieszna..u mnie chyba z krzakami nie ejst tak źle ale też muszę o to zadbać..Małgosia ma racjię..

Kochana,
Lustra w domu nie masz?
Bo ja mam aż nadto! Stąd stres!
Wczoraj obejrzałam się z bliska z lusterkiem powiększającym między nogami. Cóż anatomia ciekawy przedmiot medyczny, ale co aż tak facetów w tym pociąga. Osobiście uważam, żę mają ciekawsze kształty! (między nogami ofkors)

oooj tam... przesadzacie...
przy porodzie jest tyle malo estetycznych rzeczy, że kawałek trawnika nikomu nie powinien przeszkadzac...

ja to może bym i cos z tym zrobila, ale raczej nie siegne.... już przy podcieraniu tylka krece sie w kolko jak pies za ogonem... a ile bym sie musiala z lustrem nagimnastykować, żeby je sobie miedzy nogi wsadzić.... ::)

reklama
Jak lusterko wszadzisz między nogi to łatwiej się dostac niż bokiem. ;)
Coś z tym musze zrobić. Może Dziewczyny mają dobre patenty, to podrzucą?!

Do góry