reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród już niedługo.........

Basia,kiedys chcialam tej dziewczynie napisac,zeby uwazala na niego,bo bedzie do niej jezdzil i jezdzil i jej wyjezdzi tak samo jak mi... No,ale sie powstrzymalam,bo stwierdzilam,ze nie bede sie znizac do jego poziomu... A znajac jego,to pewnie by mnie tak po tym styral,ze szok... :( Wiec sobie podarowalam. :)
A co do podawania danych,to tak,podam go,ze jest ojcem... Nie chce by moja Zuzanka miala w akcie urodzenia jakies n/n,a przy okazji ja nie chce wyjsc na kogos,kto niepamieta z kim to zrobil... Poza tym chce go podac o alimenty,wiec musza byc jego dane. Nie podaruje temu draniowi nigdy!!!

reklama
Agutko - masz rację....lepiej podać go o alimenty niech płaci. Tylko żeby ten....nie zatruwal ci kiedyś życia jak sobie ulożysz na nowo.

Basia,wiec ja wtedy podam go o taka podwyzke alimentow,ze sie na bank nie pozbiera. :) Albo wymysle jeszcze cos innego na niego i juz... A zycie sobie ukladam od nowa,od kiedy Nas zostawil... I teraz powiem,ze naprawde mam lepsze zycie,niz jak bylam z nim przez te pierwsze 3 miesiace. :D

Agutko - to bardzo się cieszę, że układasz sobie życie na nowo. Czy dobrze myślę(z Radkiem) o którym piszesz ;) Jeżeli tak to życzę wam aby wam się ulożylo jak najlepiej

Basia,nie nie. :) Chodzilo mi,ze wreszcie poczulam sie taka jakas szczesliwa,gdy sie rozstalam z Lukaszem... No i zaczelam sie usmiechac,bo przez pierwsze miesiace tego roku malo bylo widac u mnie usmiechu... Zreszta - jaki Sylwester taki pozniej caly rok... Czyli bezLukaszowy,bo na sylwka byl,ale tak jakby go nie bylo. ::) Jesli chodzi o Radka,to on jest poprostu przyjacielem jeszcze z piaskownicy. ;) Poza tym ja narazie jakos tak nie do konca mam ochote na bycie z kims... Bo mam uraz,bo sie boje... Chociaz wczoraj z mama bardzo interesujace ogloszenie widzialysmy od jakiegos chlopaczka w gazecie,hehehehe. :D I tak mysle,ze moze napisze smska. :p

Agutko - to sie cieszę, ze jesteś szczęsliwa. Teraz musisz dobrze ulokować swoje uczucia, żeby twoje dziecko też potem nie cierpiało :D Ale teraz Zuzia przysłoni ci cały świat i to napewno ci będzie wystarczyło a na miłość prawdziwą przyjdzie jeszcze czas :D

Basia,ja mam taka cichutka nadzieje,ze naprawde znajdzie sie ktos taki,bo ja tak strasznie boje sie samotnosci... :( Ale to prawda,teraz tylko i wylacznie Zuzanka ma miejsce w moim serduszku i napewno nikt Jej go nie zabierze. :D

Agutko nie będziesz sama będzie z tobą Zuzia i twoja rodzina.Łulasz może był za bardzo uzależniony od swojej matki.Oswoisz się z mała i wyruszycie obie na podryw. ;D

Agutka olej facetow :p po co na esa wydawac :p jak ma byc sam sie znajdzie; moja kumpela z dwojka malych dzieci (2 i 3 latka) wlasnie sie rozwodzi; wyszla za faceta ktory od razu po slubie lapy wyciagnal do bicia... stwierdzila ze lepiej byc samej niz dostawac w pysk na sniadanie obiad i kolacje; i powiem ci ze pojawil sie ktos kto szaleje za nia i akceptuje dzieci; trzymam za nia kciuki bo naprawde mloda dziewczyna 24 lata; glowa do gory :D my tu wszystkie za ciebie trzymamy

reklama
Agutko - jeszcze znajdzie się ktoś kto będzie wart miłości. Nie szukaj nic na siłę. Milość sama się pojawi w odpowiednim momencie ;) Jak się czujesz???? Dalej masz rozwolnienie???

Do góry