reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród i ginekolodzy w Sosnowcu

Widzę że tu cisza zapadła. Chciałabym zasięgnąć opinii na temat sosnowieckiej jedynki na Zegadłowicza.
Rodziła któraś tam? Możecie podzielić się opinią? Polecić położną? Jacy tam lekarze pracują?

reklama
Rodziłam w grudniu 2016,warunki na oddziale komfortowe,sale dwuosobowe, położne różne, te na patologii ciąży średnie, zależy od zmiany ,o wiele bardziej przyjazne na porodówce.Ja rodziłam z położną o imieniu Żaneta, gdyby nie ona nie urodziłabym sama,ogromne psychiczne wsparcie.Można rodzic w różnych pozycjach,na piłce,na stojąco,na kleczaco, jak kobieta czuje.Podczas porodu często zaglądała do mnie dr Turowska, fantastyczna lekarka,młoda,ale widac bardzo profesjonalna a przede wszystkim miła, zeszyła mnie tak,że śladu nie widac.Po porodzie pielęgniarki noworodkowe pokazują jak przystawiac do piersi, jak pielegnowac maleństwo.Jedynym minusem było słabe jedzenie a tak to polecam.

Podnoszę temat. Mam termin na wrzesien, mieszkam w Scu, nie zależy mi na porodzie w tym mieście, ale mieszkam 600m od Zegadlowicza, jak trzeba będzie może sama dojdę do szpitala. Tylko opinie o tym szpitalu i porodach w nim skrajnie rożne...Dziewczyny, jeśli macie jakieś świeże info, dajcie znać :)

Podnoszę temat. Mam termin na wrzesien, mieszkam w Scu, nie zależy mi na porodzie w tym mieście, ale mieszkam 600m od Zegadlowicza, jak trzeba będzie może sama dojdę do szpitala. Tylko opinie o tym szpitalu i porodach w nim skrajnie rożne...Dziewczyny, jeśli macie jakieś świeże info, dajcie znać :)
Ja rodziłam w lutym 2017. Jestem zadowolona z opieki chociaż nie mam porównania z innymi szpitalami. Miałam cc bo małej zaczęło tętno skakać. Urodziłam w niedziele a w środę już byłyśmy w domu.

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry