reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

ja równiez podpisuję sie pod gratulacjami :tak:

domi03 serdeczne gratulacje
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Agutek!!!!GRATULACJE!!!!!Tyle godzin porodu... jesteś dzielna!!!!:tak::-)
TOLA witaj na świecie :-D-śliczne imię.
Życzę zdróweczka!!!!!
"Nie tylko dziecko przychodzi na świat poprzez matkę,lecz również matka poprzez dziecko".

Domi03- Tobie również GRATULUJE!!!:tak:

dziękuję :-) we właściwym wątku opiszę wam mój poród, jeśli tylko mała pozwoli, bo nie może zasnąć i mi ciągle marudzi ;-)

wczoraj z okazji Sw. Patryka zrobilismy sobie rundke po pubach:-)
myslalam, ze jak moje malenstwo bedzie mialo tyle wrazen to zdecyduje sie wyjsc...no i nic z tego:-(
ale zbliza sie 21 - pierwszy dzien wiosny:-)moze wtedy urodzimy?;-):-)

JustineMyMind, jestes tam jeszcze?czy juz rodzisz?:-)

Jestem tigger, cały czas w stanie podwójnym:baffled:
już sie moja siostra ze mnie nabija że już tak mi zostanie do końca życia...:szok:
zaczynam sie bać że ma racje :-D:szok:
Agutek juz Ci gratulowałam ale jeszcze raz to zrobie:):) :-) jak już malutka zaśnie opisz nam jak było....:tak:
tigger, obawiam sie że my tu nic nie mamy do powiedzenia i choćby nie wiem co byśmy robiły to dzieciątka wyjdą kiedy będą chciały :baffled: albo i nie :szok:

Agutku witaj s[powrotem
w koncu sie doczekalas tolci
jeszcze raz gratuluje

wlasnie ogladalqm fotki
Tolcia jest swietna:-)

reklama
Do góry