A my wczoraj pierwsze KTG mielismy i lekarz popatrzył na zapis, uśmiechnął się i zaprosił nas za tydzień do szpitala. Na poród? - pytam go ....a On: nie na następne KTG. On uspokaja ze jeszcze się nic nie dzieje, mąż luz bo jeszcze to potrwa, a ja mega stres że nie zdązymy do Krakowa do szpitala, bo oczywiscie mam przeczucie ze zacznie się niespodziewanie i od razu mega bólami......nie ma jak się nakręcić:sick:
reklama
ewa0381
Fanka BB :)
Wczoraj byłam u lekarza, usłyszałam że szyjka pięknie się spłaszcza (tylko dlaczego tak musi boleć?), no i zaprasza mnie za tydzień na kolejną wizytę, chyba że wcześniej urodzę. Ucieszyłam się, że bierze taką możliwość pod uwagę, chociaż mi się wydaje, że jeszcze sobie pochodzę.
ja też ide za tydzien do lekarza i mamy ustalić kiedy do szpitala, a ponieważ mam miec CC robiona przez mojego lekarza to może uda mi sie troche szybciej urodzic moja Malutką. Spodobał mi sie 13 tylko nie wiem czy ona dotrwa, bo jest troche przyspieszona i lekarz sie o to boi. Ale zobaczymy za tydzień
Lajla83
Fanka BB :)
nie meldowała sięmrs_szaya sie meldowala?
M
Melanie
Gość
dziekujemy
:-):-):-)
i trzymam kciuki za debiut debiutantki :-)
:-):-):-)
i trzymam kciuki za debiut debiutantki :-)
Julia6 powodzenia!!!
A u mnie nadal cisza
a teraz, jak sie masz?
jakos za cicho jak na Ciebie ;-)
M
miloku
Gość
debiutantko trzymam kciuki
i dziekuje ze trzymasz kciuka z a moje mleczko
Julia gratuluje curuni
Malenka witamy na swiecie i niech Ci sie dobrze wiedzie po drugiej stronie mamusinowego brzuszka:-) :-) :-) :-)
pozdrowionka przesyla Tristanek kolega z forum
i dziekuje ze trzymasz kciuka z a moje mleczko
Julia gratuluje curuni
Malenka witamy na swiecie i niech Ci sie dobrze wiedzie po drugiej stronie mamusinowego brzuszka:-) :-) :-) :-)
pozdrowionka przesyla Tristanek kolega z forum
reklama
Podziel się: