reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

reklama
a teraz, jak sie masz?
jakos za cicho jak na Ciebie ;-)

U mnie nadal nic :baffled: :sick:
Wszystko wskazuje na to, że moje przeczucia co do przeterminowania sprawdzą się :eek:
Wczoraj zrobiłam sobie maraton po mieście, nałaziłam się jak głupia i w ogóle nic na mnie to nie działa. Małej dobrze w brzuszku - ciepło, jedzonko podane ;-)

A debiutantkę to kurka trochę w tym szpitalu potrzymają - szczególnie jak na planowaną cesarkę. Współczuję jej tego pobytu w szpitalu. No ale przynajmniej już wie, że w poniedziałek przywita swojego szkraba :tak:

Ja dostałam zwolnienie ze szpitala do 6 marca. Podejrzewam, że jak do tego czasu się nie rozdwoję to też znowu czeka mnie od 7-go patologia :oo2:
Czemu te nasze maleństwa nie chcą się rodzić? ;-) :-p

Dziewczyny

Luty już się kończy więc do roboty!!!!!
Ciekawe która urodzi pierwszego naprawde marcowego dzieciaczka;-)
Trzymam za Was kciuki! ;-)

a więc byłam u lekarza i córcia waży 3800g:szok: :szok: :szok: szyjka się skraca:tak: palec wchodzi cały:tak: także lada dzień może coś się zacząć:tak: w sobote mam iść do szpitala na KTG jeśli nic się nie zacznie to 8 marca wywołujemy ale chyba wole wcześniej bo jeszcze mała przeskoczy 4000g:szok:

roksi - może sie bez wywoływania uda co?;-)....te dawki oxytocyny nie bardzo dobieraj do kobitki i potem skurcze są dwukrotnie silniejsze i w fekcie końcówka jest szybka ale z efektem prawdopodobnego rozerwania krocza.... wlasnie ostatnio kolezanka tak miła :-(
a co natura to natura ;-)....ja tam chyba dzis postawie na naturalny sex :-)

a więc byłam u lekarza i córcia waży 3800g:szok: :szok: :szok: szyjka się skraca:tak: palec wchodzi cały:tak: także lada dzień może coś się zacząć:tak: w sobote mam iść do szpitala na KTG jeśli nic się nie zacznie to 8 marca wywołujemy ale chyba wole wcześniej bo jeszcze mała przeskoczy 4000g:szok:

wow roksi niezłego koloska masz w sobie :szok:;-)
No i widać zbliżający sie poród skoro szyjka skraca się i rozwarcie na 1 palec. Teraz tylko czekać na wieści od ciebie, że urodziłaś :-)

\
a co natura to natura ;-)....ja tam chyba dzis postawie na naturalny sex :-)

NO i jak jarzyneczka pojechałaś na porodówkę po tym seksiku :confused:;-):-D

NO i jak jarzyneczka pojechałaś na porodówkę po tym seksiku :confused:;-):-D[/quote]

No niestety stary nie dał sie namówić na sex :no: :baffled: ....i nadal czekam na jakis syganalik od małej :-D ....może sie doczekam :-D

reklama

a ja sie moge założyć, że wcale nie będzie kolosek :-)

Do góry