reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

reklama
a teraz, jak sie masz?
jakos za cicho jak na Ciebie ;-)

U mnie nadal nic :baffled: :sick:
Wszystko wskazuje na to, że moje przeczucia co do przeterminowania sprawdzą się :eek:
Wczoraj zrobiłam sobie maraton po mieście, nałaziłam się jak głupia i w ogóle nic na mnie to nie działa. Małej dobrze w brzuszku - ciepło, jedzonko podane ;-)

A debiutantkę to kurka trochę w tym szpitalu potrzymają - szczególnie jak na planowaną cesarkę. Współczuję jej tego pobytu w szpitalu. No ale przynajmniej już wie, że w poniedziałek przywita swojego szkraba :tak:

Ja dostałam zwolnienie ze szpitala do 6 marca. Podejrzewam, że jak do tego czasu się nie rozdwoję to też znowu czeka mnie od 7-go patologia :oo2:
Czemu te nasze maleństwa nie chcą się rodzić? ;-) :-p

Dziewczyny

Luty już się kończy więc do roboty!!!!!
Ciekawe która urodzi pierwszego naprawde marcowego dzieciaczka;-)
Trzymam za Was kciuki! ;-)

a więc byłam u lekarza i córcia waży 3800g:szok: :szok: :szok: szyjka się skraca:tak: palec wchodzi cały:tak: także lada dzień może coś się zacząć:tak: w sobote mam iść do szpitala na KTG jeśli nic się nie zacznie to 8 marca wywołujemy ale chyba wole wcześniej bo jeszcze mała przeskoczy 4000g:szok:

roksi - może sie bez wywoływania uda co?;-)....te dawki oxytocyny nie bardzo dobieraj do kobitki i potem skurcze są dwukrotnie silniejsze i w fekcie końcówka jest szybka ale z efektem prawdopodobnego rozerwania krocza.... wlasnie ostatnio kolezanka tak miła :-(
a co natura to natura ;-)....ja tam chyba dzis postawie na naturalny sex :-)

a więc byłam u lekarza i córcia waży 3800g:szok: :szok: :szok: szyjka się skraca:tak: palec wchodzi cały:tak: także lada dzień może coś się zacząć:tak: w sobote mam iść do szpitala na KTG jeśli nic się nie zacznie to 8 marca wywołujemy ale chyba wole wcześniej bo jeszcze mała przeskoczy 4000g:szok:

wow roksi niezłego koloska masz w sobie :szok:;-)
No i widać zbliżający sie poród skoro szyjka skraca się i rozwarcie na 1 palec. Teraz tylko czekać na wieści od ciebie, że urodziłaś :-)

\
a co natura to natura ;-)....ja tam chyba dzis postawie na naturalny sex :-)

NO i jak jarzyneczka pojechałaś na porodówkę po tym seksiku :confused:;-):-D

NO i jak jarzyneczka pojechałaś na porodówkę po tym seksiku :confused:;-):-D[/quote]

No niestety stary nie dał sie namówić na sex :no: :baffled: ....i nadal czekam na jakis syganalik od małej :-D ....może sie doczekam :-D

reklama

a ja sie moge założyć, że wcale nie będzie kolosek :-)

Do góry