reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

reklama
Debiutantko Szybko gojacych sie ran , sprawnej reki lekarzza , malej blizny i cudownego , zdrowego i bezkolkowego bobaska :tak: :tak: :tak:

Magda ty walczysz z nawalem pokarmu a ja z jego brakiem i az sikam prawie z bolu i nic :-( :-( :-( :-(

Wlasnie nie wiem czy to dobre dot ego miejsce ale chciala bym poprosic jaka wolniejsza mame lub przyszla mame o zalozenie watku dla rozdwojonych juz mam zeby mogly sie zalic
bo ja wpadam na sekunde i chce sie wyzzalic :-( :-( :-( :-(
chyba dopadl mnie totalny babyblus :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
tylko moj skarbek jak sia na mnie spojrzy to sie w garsc biore ale wlasnie poprosze o watek plizzzz.....

A ja byłam dzisiaj u pana doktora i..............................
i powiedział że dzidzi sie kompletnie nie spieszy :-(
łożysko jeszcze troche pociągnie, szyjka długa i w ogóle nic a nic sie nie dzieje:eek:

malutka waży 3266 gram i jak gin robił mi dzisiaj USG to akurat próbowała sie obrócić wokół własnej osi. Nie wyszło jej, zmęczyła sie a potem to już widziałam że oczka zamyka i śpi :laugh2::szok:
Ustawiła sie główką w dół ale chyba planuje jeszcze troche przytyć:tak:
a mi coraz ciężej
i zgage mam
i chciałabym już ją tulić w ramionach.
a ona woli brzuch:-(
;-)

A ja byłam dzisiaj u pana doktora i..............................
i powiedział że dzidzi sie kompletnie nie spieszy :-(
łożysko jeszcze troche pociągnie, szyjka długa i w ogóle nic a nic sie nie dzieje:eek:

malutka waży 3266 gram i jak gin robił mi dzisiaj USG to akurat próbowała sie obrócić wokół własnej osi. Nie wyszło jej, zmęczyła sie a potem to już widziałam że oczka zamyka i śpi :laugh2::szok:
Ustawiła sie główką w dół ale chyba planuje jeszcze troche przytyć:tak:
a mi coraz ciężej
i zgage mam
i chciałabym już ją tulić w ramionach.
a ona woli brzuch:-(
;-)
ja tez nie moge doczekac się malutkiej:tak: tym bardziej jestem niecierpliwa:-( bo marcóweczki niektóre maja już swoje maleństwa

nie dziwie Ci sie Roksi. Masz prawo być zniecierpliwiona, nawet bardziej niż ja. Tobie do terminu został 1 dzień, mnie ponad 2 tygodnie :szok:
Musimy pocieszyć sie myślą że nasze maluszki doskonale wiedzą kiedy wyjść:tak: i najważniejsze że nic nam i nim nie jest. Jak im tak dobrze to niech sobie jeszcze posiedzą :-D
Trzymaj sie Roksi, cierpliwości. jeszcze kilka dni <może mniej> i będziesz miała swoje maleństwo nie w brzuchu ale na brzuchu :tak:

reklama
Do góry