reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

WIAJCIE! JESTEŚMY W DOMKU W KOMPLECIE!

SERDECZNIE GRATULUJE MALADZE I MILOKU!
JUTRO POSTARAM SIĘ OPISAĆ SWÓJ PORÓD.
NARAZIE ZDRADZĘ, ŻE WALCZĘ ZE SWOIMI MLECZARNIAMI!!!!!!NAWAŁ POKARMU!!!!!!ALE TO BĘDZIE TEMAT NA INNY WĄTEK!!!!!!
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE.
TO KTO TERAZ? CZYŻBY ROKSI?

reklama
Witamy z powrotem Magdakap :-)
Załóż szybciutko wątek i opisz nam jak było, bo my wszystkie jesteśmy bardzo ciekawe (właściwie nie powinnam mówić za wszystkich - JA JESTEM BARDZO CIEKAWA):laugh2:
Roksi sie nie odzywa....:no:
Może sie rozdwoiła:confused:;-):laugh2:

jestem jestem ale jakoś dzisiaj mam zły dzień:sick: męczą mnie skurcze:sick: i jakies doły mam:sick: chodzę po domu narzekam że mi ciężko, mała mogłaby już wyjść itd:wściekła/y: biedny mój mąż jak on ze mną wytrzymuje:confused:

Jak to jak? Wytrzymuje bo Was kocha i w pewnym sensie też jest w ciąży :tak:
Nie martw sie mężem tylko odpoczywaj i myśl pozytywnie. Już nie dużo Ci zostało i niebawem będziesz tulić maluszka w ramionach:tak:
Takie "doliny" są ponoć normalne, trzeba to przeżyć:baffled:
Trzymam kciuki za skurcze ;-) ...

witam rozdwojone marcówki :-)
magdekap i Miloku

:-):-):-):-)

JMM
ja tez nie mogę się doczekać co dziewczyny mają nam do opowiedzenia :tak:

No to drogie Marcówki ja się na jakiś czas ewakuuję z BB z wiadomych przyczyn. Nie wiem jak długo zabawię w szpitalu, przypuszczam, że cn. tydzień jak nie więcej. Niestety internetu w szpitalu nie mają (przynajmniej nie na porodówce :-D ) więc będę ODCIĘTA od tego co tu się będzie działo :-( . Na zamkniętym jest moja komórka i gdyby któraś z Was miała czas i ochotę to może mi posłas jakiegos eska (Plus GSM Bramka WWW -> SMS - bramkaSMS.pl ) z najnowszymy wydarzeniami. W międzyczasie parę się może "rozpakować" np. Roksi czy Agutek :tak: .

Jak będą nowe dzieci to zostawcie "parametry" na "rozdwojonym" watku to jak wrócę to go uzupełnię a jakby się coś porobiło, że mnie na dłużej uziemią :baffled: to jakoś dam znać a wtedy moderator może te dane powrzucać żeby nie było strasznych zaległości.

Kurcze ja nadal nie czuję co się za parę dni wydarzy..... Pewnie jak mnie jutro umieszczą na 8-osobowej sali oczekujących na poród i będę miala okazję posłuchac jak się męczą naturalnie rodzące cieżarówki to mi się udzieli atmosfera i ogarnie strach.....:szok:

No to kończę. Trzymajcie się tu dzielnie i rozpakowujcie lekko i bez większych opóźnień :-D :tak: i do zobaczenia na BB wkrótce (mam nadzieje)...

DEBIUTANTKO
życzę szybkiego powrotu na bb :-D
życzę samych wspaniałych wrażeń
i z niecierpliwością czekamy na WAS :-):-):-):-):-):-)

3maj się dzielnie :tak::-)

reklama
Do góry