reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

reklama
malaga
Ty to musisz sie dopiero stresowac, niewiele juz Ci zostalo
A nawet nie :happy: Choć dziś trochę więcej rozmyślam ;-) :happy: Śnił mi się śluz zabarwiony, taki brunatny :eek: Mam nadzieję, że mały mi nie zrobi niespodzianki :confused: Cały czas go przekonuję, żeby poczekał do piątku :happy:

A nawet nie :happy: Choć dziś trochę więcej rozmyślam ;-) :happy: Śnił mi się śluz zabarwiony, taki brunatny :eek: Mam nadzieję, że mały mi nie zrobi niespodzianki :confused: Cały czas go przekonuję, żeby poczekał do piątku :happy:

Nooo Malaga u Ciebie to już jest naprawdę KOŃCOWE ODLICZANIE :szok: . W ten piątek idziesz do szpitala i od razu "pod nóż" czy najpierw Cię przebadają czy coś?

Koleżanka w ostatni piątek miała CC (a chciała ZZO ale się okazało, że będzie CC) i w środę prawdopodobnie wyjdzie do domu.
Ja z tego co kiedyś ginka mówiła, prawdopodobnie za tydzień o tej porze będę w szpitalu ale nie wiem czy od razu pod nożem....

Chyba Mel wspominała o "roku świni" i tym, że to ma być dobry rok dla rodzących się :tak: . Wczoraj w TV też mówili na ten temat i powiedzieli, że w Chinach sporo "ciężarówek" brało na przetrzymanie żeby urodizć po 18stym ;-) bo wtedy się ten rok zaczynał.

A tu coś z netu na ten temat:

[URL]http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=32021

Taa..my sobie możemy rodzić, tylko nasze dzieci coś mają inne plany widać ;-) :laugh2:

Powoli zaczyna mnie męczyć to czekanie, ale skoro mała nie chce to trudno, niech siedzi w tym brzuchu jeszcze. Mam tylko nadzieję, że wszystko jest ok :tak: :-)

reklama
Do góry