reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

reklama
Dzieciaczki będą spod znaku Rybek:tak: Znam raptem dwie osoby spod tego znaku ale chyba jest lepszy niż WODNIK (mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam:baffled: ):-p

Ja znam rybki i raczej są fajne ludziki z nich...moja kumpela np. jest bardzo serdeczna, pozytywnie do wszystkich nastawiona, uczynna...dobra z niej dziołcha :tak:

Magdakap ja znam cn. 4 Rybki i są dość różne ....:)
Ale generalnie to dobrzy ludzie :).

Aaa ale niedawno usiłowałam dociec od kiedy sie właściwie zaczynają czy od 19 czy od 21 go i nadal nie wiem..... Bo w necie są rozbieżne daty :/

witam
ja po tygodniu obok sli porodowej juz sie porodow nasluchalam i juz sie tak nie boje

srednio dlugo to trwa ale da sie zniesc
wszystkie znosily
na lozku obok mnie rodzily

bo na porodowce za malo miejsc bylo
wszystkie naraz zaczely

a tak apropos rybek
to najfajniejsze stworzenia :-D :-D :-D :-D

rybka z 21 lutego sie klania:tak: ;-)

DZIEWCZYNY MAM INFO OD BOGDY!!! CYTUJĘ:

Odchodzą mi wody, leżę w szpitalu, podłaczyli do KTG, zobaczyli co będzie dalej. Na razie jest ok, ponoć skurcze mam, ale słabo je czuję.BOGDA

No to się ZACZĘŁO :)

o rany to do rana bedzie po krzyku i dzidiza na rekach :-D :-D :-D :-) :-) :-) :-) :-) :-)

super :-) :-) :-) :-) :-)

No Miloku! Tu jesteś a ja na innym wątku do Cię piszę:-p
To sie napatrzyłaś:eek:
Nie ma tego złego...co?

A BOGDA już niedługo Nam opiszę przeżycia z porodówki, wow, aby jej sie lekko rodziło:tak:

reklama
Odpisalam Bogdzie na smsa, pozdrowiłam od wszystkich Marcówek i napisalam, ze trzymamy za nią kciuki :).

Kurcze adrenalina zaczyna działać ;)....
Która następna ???? ;P

Do góry