reklama
malaga
Fanka BB :)
A nawet nie Choć dziś trochę więcej rozmyślam ;-) Śnił mi się śluz zabarwiony, taki brunatny Mam nadzieję, że mały mi nie zrobi niespodzianki Cały czas go przekonuję, żeby poczekał do piątkumalaga
Ty to musisz sie dopiero stresowac, niewiele juz Ci zostalo
debiutantka
Marcówka 2007
A nawet nie Choć dziś trochę więcej rozmyślam ;-) Śnił mi się śluz zabarwiony, taki brunatny Mam nadzieję, że mały mi nie zrobi niespodzianki Cały czas go przekonuję, żeby poczekał do piątku
Nooo Malaga u Ciebie to już jest naprawdę KOŃCOWE ODLICZANIE . W ten piątek idziesz do szpitala i od razu "pod nóż" czy najpierw Cię przebadają czy coś?
Koleżanka w ostatni piątek miała CC (a chciała ZZO ale się okazało, że będzie CC) i w środę prawdopodobnie wyjdzie do domu.
Ja z tego co kiedyś ginka mówiła, prawdopodobnie za tydzień o tej porze będę w szpitalu ale nie wiem czy od razu pod nożem....
Chyba Mel wspominała o "roku świni" i tym, że to ma być dobry rok dla rodzących się . Wczoraj w TV też mówili na ten temat i powiedzieli, że w Chinach sporo "ciężarówek" brało na przetrzymanie żeby urodizć po 18stym ;-) bo wtedy się ten rok zaczynał.
A tu coś z netu na ten temat:
[URL]http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=32021
debiutantka
Marcówka 2007
Anija z tego wynika, ze można bo 18sty juz za nami....
A
Agutek
Gość
Taa..my sobie możemy rodzić, tylko nasze dzieci coś mają inne plany widać ;-)
Powoli zaczyna mnie męczyć to czekanie, ale skoro mała nie chce to trudno, niech siedzi w tym brzuchu jeszcze. Mam tylko nadzieję, że wszystko jest ok :-)
Powoli zaczyna mnie męczyć to czekanie, ale skoro mała nie chce to trudno, niech siedzi w tym brzuchu jeszcze. Mam tylko nadzieję, że wszystko jest ok :-)
debiutantka
Marcówka 2007
jutro Wam napisze jakie u mnie nowiny!!!!
Bogda!!! To tak zabrzmiało, że my tu chyba nie wytrzymamy z niecierpliwości!!!!
Może zdradzisz troszkę tych nowin.....??
A
Agutek
Gość
reklama
Podziel się: