reklama
jarzyneczka
Zaangażowana w BB
No pewnie niedługo jakas natępna nam sie rozstopi :-)...ja stawiam na Roksi lub Agutka :-).....
Jezuuuuuuuuuu jak ja bym juz tez chciała :-)....wczoraj znów wieczorem jak głupia ryczałam.A od rana mamła tak mi cisnie na jajniki i odbyt ze chodzic mi ciezko.....i nadal czekam :-(
Jezuuuuuuuuuu jak ja bym juz tez chciała :-)....wczoraj znów wieczorem jak głupia ryczałam.A od rana mamła tak mi cisnie na jajniki i odbyt ze chodzic mi ciezko.....i nadal czekam :-(
A
Agutek
Gość
Dzien dobry,
Tak sie zastanawiam, tylko ja zostane jak juz wszystkie urodza?
Bylo kilka dziewczyn z podobnym terminem do mojego, ale teraz sie powykruszaly. Smutno mi bedzie samej tak czekac.
anija nie przejmuj się, wszystko wskazuje na to, że ja jeszcze długo nie urodzę...jak terminator w tej ciąży jestem niezniszczalna :-( tylko towarzystwa ci nie dotrzymam, bo w szpitalu będę siedzieć :sick:
Normalnie mam wrażenie, że sama z siebie nigdy nie urodzę...nic na mnie nie działa, 41 tydzień ciąży za pasem a ja dalej się turlam...
już straciłam wszelką nadzieję, że urodzę bez ingerencji lekarzy...mam doła giganta, chce mi się ryczeć, wszystko jest do dupy :-( :sick:
A
Agutek
Gość
roksi czyli u ciebie też nadal nic?
Lajla83
Fanka BB :)
no pewnie że nic tylko ten ból w dole brzuch najczęściej przy siadaniu i schylaniu :-(roksi czyli u ciebie też nadal nic?
A
Agutek
Gość
to mała siedzi na dole i uciska główką...
ach, my to się nachodzimy w tej ciąży
reklama
Lajla83
Fanka BB :)
no my to weteranki i do tego marudneto mała siedzi na dole i uciska główką...
Podziel się: