reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród czyli - Koniec naszej "drogi" tuż tuż

Malaga ja sie chyba stresuje za Ciebia normalnie
Zazdroszcze Ci ze znac date, ta nieswiadomosc troszke mnie denerwuje, zwlaszcza teraz jak trwa remont. Chcialabym wiedziez, ze napewno sie wyrobie.

reklama
Własnie dostałam smsa od Bogdy i okazało się, ze jednak też skończyła na CC po 5 godzinach porodu. Jak wóci to nam wszystko opisze. Na razie mała Hania się "opala" bo ma żółtaczkę a Bogda wraca do siebie. Wygląda na to, że jest przeszczęśliwa :).

Mam Was od Niej ucałować i nie mamy się czego bać :)

Nie mamy się czego bać...no pięknie, a ja od 9 miesięcy się stresuje porodem:eek: .
Uściskaj Bogde i Hanie od nas, już się nie mogę doczekać zdjęć.

:szok: :szok: :szok: właśnie przed chwilą wyszło mi coś galaretowatego jakby czop, nie było tego dużo, ale też nie mało, kolor lekko żółtawy, nie był zabarwiony krwią:no2: może to jakiś gęściejszy śluz:confused: no ale aż tak gęsty jak galaretka:confused: :confused: :confused:

:szok: :szok: :szok: właśnie przed chwilą wyszło mi coś galaretowatego jakby czop, nie było tego dużo, ale też nie mało, kolor lekko żółtawy, nie był zabarwiony krwią:no2: może to jakiś gęściejszy śluz:confused: no ale aż tak gęsty jak galaretka:confused: :confused: :confused:
mówie ci Roksi - będziesz następna :tak::-D
czop "wychodzi" kilka godzin przed porodem albo kilka dni przed nim :-)
mówie Ci - do niedzieli sie nam rozdwoisz ;-):tak::tak::tak:

reklama
Do góry