reklama
Lajla83
Fanka BB :)
to chyba każda kobieta która jest pierwszy raz w ciązy ma takie obawy także nie przejmuj się ja też tak czasami myśleBoję się ,że nie rozpoznam,że to już
A
Agutek
Gość
to chyba każda kobieta która jest pierwszy raz w ciązy ma takie obawy także nie przejmuj się ja też tak czasami myśle
Bo nie wiemy czego się spodziewać.
Ale jakoś wszystkie kobiety wiedzą, że to już jeśli ta chwila nadejdzie, więc myślę, że my też się zorientujemy co ;-)
Lajla83
najwyżej urodzimy w domu a co tam 100 lat temu kobiety rodziły w domachBo nie wiemy czego się spodziewać.
Ale jakoś wszystkie kobiety wiedzą, że to już jeśli ta chwila nadejdzie, więc myślę, że my też się zorientujemy co ;-)
to chyba każda kobieta która jest pierwszy raz w ciązy ma takie obawy także nie przejmuj się ja też tak czasami myśle
Ja będę rodziła poraz drugi ale też nie miałam okazji zaobserwować takich symptomów porodu jak: odchodzący czop, wody czy skurcze. Poszłam do szpitala 3 dni przed terminem na obserwację i okazało się, że ktg wykazuje skurcze, których nie czułam - tak więc zostawili mnie już na porodówce i wieczorem urodziłam.
Ale Agutek ma rację - zorientujemy się. Nie ma innego wyjścia. :-)
najwyżej urodzimy w domu a co tam 100 lat temu kobiety rodziły w domach
Dobre
Teraz też rodzą w domach ale z własnego wyboru Ja bym nie miała odwagi!
A
Agutek
Gość
Dobre
Teraz też rodzą w domach ale z własnego wyboru Ja bym nie miała odwagi!
No ja też wolę urodzić w szpitalu - jakoś bezpieczniej bym się czuła
A daleko macie do szpitala?
U nas to wygląda sprawa tak, ze nie mamy auta, więc zostaje taksówka, albo ktoś z rodziny. A do szpitala mamy jakieś 10 km myślę...
Lajla83
ja mam jakieś 5 min samochodemNo ja też wolę urodzić w szpitalu - jakoś bezpieczniej bym się czuła
A daleko macie do szpitala?
U nas to wygląda sprawa tak, ze nie mamy auta, więc zostaje taksówka, albo ktoś z rodziny. A do szpitala mamy jakieś 10 km myślę...
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Roksi 23
Ja szpital widze z mojego okna samochodem jakieś 2 minuty
reklama
A
Agutek
Gość
ja mam jakieś 5 min samochodem
Roksi 23
To dobrze macie.
Ten dojazd właśnie najbardziej niepokoi męża, bo to kompletnie za miastem jest. Co innego jakbyśmy mieli swój samochód, a tak kiszka.
Ale mam nadzieję, że jakoś dotrzemy na czas
Podziel się: