reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POROD:)co?gdzie?kiedy?z kim?jak?itd

Głuszek, będziemy mocno trzymać kciuki! Niech Marysia wyskakuje z Twojego brzuszka i wracaj do nas z dobrymi wieściami i mnóstwem zdjęć :-)

reklama
Wiesz Agatko jak poszłyście wszystkie rodzic to mi się tak smutno zrobiło.....Reni i Olga mało zaglądały i my w czwórkę byłyśmy swoistym kółkiem różańcowym (jak to zgrabnie Abryz napisała ;D ;D ;D) i załapałam mega doła. Ale dziewczyny z czerwca mnie przygarnęły (bo u nas to zamarło, albo tylko wątki o dzieciach były poruszane, to cóż ja tam miałam sie wtrącać jak jescze jestem zielona...). Szkoda, że wcześniej tu nie zaglądałam bo u was jest tez superowo, tak to bym was wszystkie lepiej poznała przez te kilka miesięcy. Ale przeciez to forum się nie kończy z chwilą urodzenia dzidziusia :) Także NA PEWNO będe tu zaglądąć jak najczęściej bo byłyście dla mnie ogromnym wsparciem w tych ostatnich (mam nadzieję) dniach, mimo że mało się znałyśmy.
Agatko Olafka biorę w ciemno dla Marysi, tyle ze musi się nią jescze podzielić z Jakubkiem Abryzki ;) ;) ;) ;)

Całusy i mam nadzieję że 03.06.2006 to będzie data urodzenia mojego dzieciątka (no ewentulanie 04.06.2006)

Kochane kobiety chyba odeszły mi wody, jestem w ogromnym szoku, pakuje sie i jade do szpitala, ale łozko wszystko mokre, po prostu tak nagle........................do tego nie mam żadnych skurczy...........zmykam sie pakować.......

Ell ale z ciebie numer...... tak z nienacka nas bierzesz ;D ;D ;D ;D ;D Trzymamy kciuki i wracaj szybko

Juz mi tego tyle wyleciało i dalej leci, nie nadazam zmieniac podpasek!!!!!!!! a mąz jaki spanikowany, jutro mielismy robic zakupy, no coż po drodze musimy odwiedzić apteke.......dobrze, że istnieją nocne dyżury......i ze wczoraj przygotowałam liste zakupów meżuś bedzie miał co robić jutro....trzymajcie sie kobiety

Eli rzeczywiscie niezle niespodzianki nam prezentujesz ;D Powodzenia i trzymamy kciukasy za lekki porod i szybki powrot!!!

Ell - ale niespodzianka:) - POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i kolejna sie rozdwaja.. :D Trzymamy piątchy!

Ell no to jest niespodzianka ;D Czekamy na powrot z dzieciatkiem juz ! :D

Głuszku nastepny post pewnie juz jako rozdzielona, czego zycze ci z calego serca ;)

reklama
Ell trzymamy kciuki:))) Wracaj szybko z maluszkiem:)))
Gluszku - ty tez:))))
Powodzenia dziewczyny , lekkiego i szybkiego porodu Wam zycze :) :) :)

I fotki zamieszczajcie zaraz i relacje z porodu...my tu czekamy z niecierpliwoscia:)))

Do góry