reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

porady wyprawkowe

Kurcze, my celowo zmieniliśmy auto właśnie żeby włożyć i wózek i zakupy jak jedziemy 🙃
no my w tym celu też już jakiś czas temu mondeo, tylko, że ja nim w ogóle nie jeżdżę, mąż pracuje na dwie zmiany, z drugiej wraca o 22, więc duża szansa, że czasem będę musiała sama swoją cytryną gdzieś z dzieckiem jechać:)

reklama
Talk, to jest wozek 2w1.

A i adaptery do fotelika mi do niego nie pasowały, to byl na tyle duży minus, ze kupilam uzywany drugi wozek (adamex pajero), ale w tamtym i gondola i spacerówka to jakas totalna prowizorka i uzywalam tylko stelaża jak jechalam do lekarza, zeby wpjnac fotelik.
i nie ma wtedy żadnego wyjścia z takiej sytuacji? rozumiem, że trzeba kupić fotelik tej samej firmy, żeby pasował?

Też kupowaliśmy suva z myślą żeby zmieścić dużo w bagażniku, bo widzieliśmy ile rzeczy wożą znajomi przy dziecku.
No My akurat nauczyliśmy się przy pierwszym dziecku 🙃.
Jeździmy też dużo, daleko i cieszę się bardzo,że dokonaliśmy takiego wyboru bo dosłownie wszystko tam się zmieści.
A jak już jedziemy to musimy wziąć właśnie wózek, karton zabawek i zawsze jak jedziemy to obowiązkowo na cmentarze zajeżdżamy więc kwiaty się mieszczą i znicze też ☺

no my w tym celu też już jakiś czas temu mondeo, tylko, że ja nim w ogóle nie jeżdżę, mąż pracuje na dwie zmiany, z drugiej wraca o 22, więc duża szansa, że czasem będę musiała sama swoją cytryną gdzieś z dzieckiem jechać:)
Cytrynki są fajne samochody :) .
Lubię w nim tryb, że może podnieść się na hydraulice bo wybojowych drogach (reklama 😂)

reklama
Do góry