no my w tym celu też już jakiś czas temu mondeo, tylko, że ja nim w ogóle nie jeżdżę, mąż pracuje na dwie zmiany, z drugiej wraca o 22, więc duża szansa, że czasem będę musiała sama swoją cytryną gdzieś z dzieckiem jechaćKurcze, my celowo zmieniliśmy auto właśnie żeby włożyć i wózek i zakupy jak jedziemy
reklama
i nie ma wtedy żadnego wyjścia z takiej sytuacji? rozumiem, że trzeba kupić fotelik tej samej firmy, żeby pasował?Talk, to jest wozek 2w1.
A i adaptery do fotelika mi do niego nie pasowały, to byl na tyle duży minus, ze kupilam uzywany drugi wozek (adamex pajero), ale w tamtym i gondola i spacerówka to jakas totalna prowizorka i uzywalam tylko stelaża jak jechalam do lekarza, zeby wpjnac fotelik.
Cookie_
Moderator
Musisz sprawdzić czy wózek posiada adaptery i do jakich firm fotelików one są.i nie ma wtedy żadnego wyjścia z takiej sytuacji? rozumiem, że trzeba kupić fotelik tej samej firmy, żeby pasował?
thepaszkov
Fanka BB :)
Też kupowaliśmy suva z myślą żeby zmieścić dużo w bagażniku, bo widzieliśmy ile rzeczy wożą znajomi przy dziecku.Kurcze, my celowo zmieniliśmy auto właśnie żeby włożyć i wózek i zakupy jak jedziemy
93kora
No My akurat nauczyliśmy się przy pierwszym dziecku .Też kupowaliśmy suva z myślą żeby zmieścić dużo w bagażniku, bo widzieliśmy ile rzeczy wożą znajomi przy dziecku.
Jeździmy też dużo, daleko i cieszę się bardzo,że dokonaliśmy takiego wyboru bo dosłownie wszystko tam się zmieści.
A jak już jedziemy to musimy wziąć właśnie wózek, karton zabawek i zawsze jak jedziemy to obowiązkowo na cmentarze zajeżdżamy więc kwiaty się mieszczą i znicze też ☺
Lady Loka
Nie, fotelik kupuhesz od firmy,ktora robi foteliki. Musisz misc adaptery.i nie ma wtedy żadnego wyjścia z takiej sytuacji? rozumiem, że trzeba kupić fotelik tej samej firmy, żeby pasował?
93kora
Cytrynki są fajne samochody .no my w tym celu też już jakiś czas temu mondeo, tylko, że ja nim w ogóle nie jeżdżę, mąż pracuje na dwie zmiany, z drugiej wraca o 22, więc duża szansa, że czasem będę musiała sama swoją cytryną gdzieś z dzieckiem jechać
Lubię w nim tryb, że może podnieść się na hydraulice bo wybojowych drogach (reklama )
czyli w tym Twoim wózku byłaby opcja wpięcia fotelika, tylko musiałabyś dokupić adaptery?Nie, fotelik kupuhesz od firmy,ktora robi foteliki. Musisz misc adaptery.
Lady Loka
Nie, adaptery do mojego fotelika nie pasowaly do tego konkretnego wózka.czyli w tym Twoim wózku byłaby opcja wpięcia fotelika, tylko musiałabyś dokupić adaptery?
reklama