reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

porady wyprawkowe

Ja mialam tutis viva life i mnie się super sprawdzał. Wkladka spacerowa tez super, tylko syn już mi głową zaczał wystawać 🙈 ale ja mam wysokie dziecko no i ma już 21m, więc byla najwyższa pora na coś innego.

Jedyne co mi w tym wozku nie leżało to kosz na dole, bo jak za duzo wsadzilam to mi się ocieral o koła 🙈 co do torby się nie wypowiadam, bo torbę dostałam kupioną osobno.

reklama
Ja lekką chyba kupie cybexa carbon ale to wszystko jest w mojej głowie. Jest mała ale tu będzie mi zależało żeby była lekka i na nic innego nie patrzę

W sumie zaczynam zazdrościć ludziom, którzy nie mają porównania 😅
Właśnie cybex gdzieś miałam już z tyłu głowy :)

i tak oczywiście jeszcze pojedziemy do sklepu oglądać, tylko nie wiem czy ci sprzedawcy nie wciskają tego co im nie schodzi albo z czego mają lepszą prowizję? dlatego wolę jak najwięcej tutaj od Was wyciągnąć na co zwracać uwagę i będę pytać :)

To nie wiem gdzie mieszkasz, ale zawsze możesz pojechać do kilku sklepów. Ja jak szukałam konkretnego wózka: do miasta, dla wysokiego dziecka i z regulacja wysokosci rączki to tak naprawdę zostało nam 5 wózków i każdy sklep proponował praktycznie to samo ;) dobry sprzedawca pokaże ci kilka wózków 3-5, żebyś sobie porównała, a nie skupi się na jednym. A jak nie wiesz co dokładnie byś chciała to powinien pokazać ci rozne np. najbardziej lekki na rynku, cięższy ale z dobra amortyzacja ;)
Niestety nie mogę ci polecić 2w1, bo się nie znam na tym, ja kupowałam tylko spacerówkę.

No tylko on jest mały:
No mój mały to duże dziecko, już Go ubieram w 86/92 🙉

Jednym słowem, pójdę do sklepu i powsadzam Go w każdy wózek, jaki mi przypasuje taki wezmę w takim razie :D
Musi się składać bo mały lubi spać w wózku na dworzu.

Zobaczę każda z Waszych polecajek (jeśli będą ) . Dzięki dziewczyny 👍

To nie wiem gdzie mieszkasz, ale zawsze możesz pojechać do kilku sklepów. Ja jak szukałam konkretnego wózka: do miasta, dla wysokiego dziecka i z regulacja wysokosci rączki to tak naprawdę zostało nam 5 wózków i każdy sklep proponował praktycznie to samo ;) dobry sprzedawca pokaże ci kilka wózków 3-5, żebyś sobie porównała, a nie skupi się na jednym. A jak nie wiesz co dokładnie byś chciała to powinien pokazać ci rozne np. najbardziej lekki na rynku, cięższy ale z dobra amortyzacja ;)
Niestety nie mogę ci polecić 2w1, bo się nie znam na tym, ja kupowałam tylko spacerówkę.
w gdańsku :) byliśmy w mama i ja akurat w czasie targów, więc jak zobaczyłam ilość tych wózków plus trochę ludzi to mi się słabo zrobiło. Teraz celujemy do bobo wózki

i miałaś i gondolę i spacerówkę?
Talk, to jest wozek 2w1.

A i adaptery do fotelika mi do niego nie pasowały, to byl na tyle duży minus, ze kupilam uzywany drugi wozek (adamex pajero), ale w tamtym i gondola i spacerówka to jakas totalna prowizorka i uzywalam tylko stelaża jak jechalam do lekarza, zeby wpjnac fotelik.

reklama
Do góry