reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

porady wyprawkowe

Ja mialam tutis viva life i mnie się super sprawdzał. Wkladka spacerowa tez super, tylko syn już mi głową zaczał wystawać 🙈 ale ja mam wysokie dziecko no i ma już 21m, więc byla najwyższa pora na coś innego.

Jedyne co mi w tym wozku nie leżało to kosz na dole, bo jak za duzo wsadzilam to mi się ocieral o koła 🙈 co do torby się nie wypowiadam, bo torbę dostałam kupioną osobno.

reklama
Ja lekką chyba kupie cybexa carbon ale to wszystko jest w mojej głowie. Jest mała ale tu będzie mi zależało żeby była lekka i na nic innego nie patrzę

W sumie zaczynam zazdrościć ludziom, którzy nie mają porównania 😅
Właśnie cybex gdzieś miałam już z tyłu głowy :)

i tak oczywiście jeszcze pojedziemy do sklepu oglądać, tylko nie wiem czy ci sprzedawcy nie wciskają tego co im nie schodzi albo z czego mają lepszą prowizję? dlatego wolę jak najwięcej tutaj od Was wyciągnąć na co zwracać uwagę i będę pytać :)

To nie wiem gdzie mieszkasz, ale zawsze możesz pojechać do kilku sklepów. Ja jak szukałam konkretnego wózka: do miasta, dla wysokiego dziecka i z regulacja wysokosci rączki to tak naprawdę zostało nam 5 wózków i każdy sklep proponował praktycznie to samo ;) dobry sprzedawca pokaże ci kilka wózków 3-5, żebyś sobie porównała, a nie skupi się na jednym. A jak nie wiesz co dokładnie byś chciała to powinien pokazać ci rozne np. najbardziej lekki na rynku, cięższy ale z dobra amortyzacja ;)
Niestety nie mogę ci polecić 2w1, bo się nie znam na tym, ja kupowałam tylko spacerówkę.

No tylko on jest mały:
No mój mały to duże dziecko, już Go ubieram w 86/92 🙉

Jednym słowem, pójdę do sklepu i powsadzam Go w każdy wózek, jaki mi przypasuje taki wezmę w takim razie :D
Musi się składać bo mały lubi spać w wózku na dworzu.

Zobaczę każda z Waszych polecajek (jeśli będą ) . Dzięki dziewczyny 👍

To nie wiem gdzie mieszkasz, ale zawsze możesz pojechać do kilku sklepów. Ja jak szukałam konkretnego wózka: do miasta, dla wysokiego dziecka i z regulacja wysokosci rączki to tak naprawdę zostało nam 5 wózków i każdy sklep proponował praktycznie to samo ;) dobry sprzedawca pokaże ci kilka wózków 3-5, żebyś sobie porównała, a nie skupi się na jednym. A jak nie wiesz co dokładnie byś chciała to powinien pokazać ci rozne np. najbardziej lekki na rynku, cięższy ale z dobra amortyzacja ;)
Niestety nie mogę ci polecić 2w1, bo się nie znam na tym, ja kupowałam tylko spacerówkę.
w gdańsku :) byliśmy w mama i ja akurat w czasie targów, więc jak zobaczyłam ilość tych wózków plus trochę ludzi to mi się słabo zrobiło. Teraz celujemy do bobo wózki

i miałaś i gondolę i spacerówkę?
Talk, to jest wozek 2w1.

A i adaptery do fotelika mi do niego nie pasowały, to byl na tyle duży minus, ze kupilam uzywany drugi wozek (adamex pajero), ale w tamtym i gondola i spacerówka to jakas totalna prowizorka i uzywalam tylko stelaża jak jechalam do lekarza, zeby wpjnac fotelik.

reklama
Do góry