- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nie, to nie było wypowiedzenie zmieniające, bo ona na ZLA była
a zmiana była na niekorzyść, bo babka kierownikiem była, a dali jej specjalistę. Tłumaczyli to, że z powodu jej długotrwałych nieobecności nastąpiła dezorganizacja działu, w którym pracowała i muszą zatrudnić nowego kierownika (a dwóch nie może być, bo zabudżetowany tylko jeden)
mniejsza o to... na to by wychodziło, że zmiana stanowiska na wychowawczym raczej byłaby niezgodna z prawem... pytam się, bo nie chcę potem mieć w świadectwie pracy innego stanowiska niż do tej pory zajmowałam.
mniejsza o to... na to by wychodziło, że zmiana stanowiska na wychowawczym raczej byłaby niezgodna z prawem... pytam się, bo nie chcę potem mieć w świadectwie pracy innego stanowiska niż do tej pory zajmowałam.
estragon
mamusia synusia:P
estragon
mamusia synusia:P
eee, poprawiłamestragon coś nie poszło
kurczak1305
mamusia synusia
Ja wiem,że do pracy trzeba 7 dni przed końcem tego podstawowego urlopu złożyć to podanie o dodatkowe te dwa tygodnie,a pracodawca wysyła do zusu
A ja mam pytanie odnośnie dodatkowych dwóch tygodni zasiłku macierzyńskiego...
Pismo w tej sprawie musze zlożyc do ZUSu, w jakim terminie przed rozpoczeciem tych dwóch tygodni?
Składała juz to któraś?
krewetka składała, ja się przymierzam, tylko nie wiem, czy wysłać bezpośrednio do zusu czy do pracodawcy.
ale razej pracodawcy, bo prosze pracodawcę o dodatkowe 2 tyg
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
krewetka składała, ja się przymierzam, tylko nie wiem, czy wysłać bezpośrednio do zusu czy do pracodawcy.
ale razej pracodawcy, bo prosze pracodawcę o dodatkowe 2 tyg
Aga skladasz do pracodawcy... im wczesniej tym lepiej.. ale fakt, ze jest jakis ustawowy termin na zlozenie tego wniosku..
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: