reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

porady prawne i sprawy urzędowe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ee myslałam ze od rana do pracy i na 8 godzin u mnie byłoby na 10 bo dojazdy do pracy.
poza tym ja pracuję więcej w terenie i czasem z tyvh 8 robiło się 13 :szok:
teraz to dla mnie niewyobrażalne

reklama
ee myslałam ze od rana do pracy i na 8 godzin u mnie byłoby na 10 bo dojazdy do pracy.
poza tym ja pracuję więcej w terenie i czasem z tyvh 8 robiło się 13 :szok:
teraz to dla mnie niewyobrażalne

Gdybym miała teraz iść właśnie tak do pracy że 8 godzin od rana to też bym chyba nie poszła...natomiast tak będzie jak Majka rok skończy ja wracam do normalnej pracy a mała idzie na dwa lata pod opiekę nańki :p A że nianią będzie jej babcia (moja teściowa) to jestem spokojna i nie mam żadnych oporów :p Natomiast wiadomo, Majka kończy 3 latka i nie ma innej opcji idzie do przedszkola :D

Zapomniałam dodać że będę pracować co dwa dni :p Czyli jednego tygodnia poniedziałek, środa, piątek a następnego wtorek, czwartek i później znowu pn, śr, pt :p To co prawda oznacza mniej kasy (choć narzekać i tak nie będę) ale więcej czasu dla Majki :)

Ostatnia edycja:
Alis fajnie ze mozesz pracowac w takich godzinach i wiekszosc dnia faktycznie spedzisz z Majeczka
Mi sie macierzynski konczy 22pazdziernika plus urlop to jakos poczatkiem grudnia do pracy choc coraz bardziej mam ochote zostac z malym tyle ze finansowo nie wyrobimy:-(ale na razie to musze sie wybrac do firmy pogadac z szefem bo nie wiem czy mi w ogole umowe przedluza...

Aga ja pisałam normalnie tak jak o wypoczynkowy, tak mi przykazali:tak:[FONT=&quot]
Zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie mi dodatkowych dwóch tygodni urlopu macierzyńskiego w dniach od ........ do ......
A Twojemu Tomkowi to nie 17 tydzień już idzie, bo u nas już 15:-)

[/FONT]

Aga a jaki nagłówek napisałaś ?
Bo to w formie podania tak?

Julita nie ja tylko asiek, ja korzystam z gotowca podrzuconego przez madziamadzia

a o jaki nagłówek chodzi? bo ja napisałam tak jak zwykle pismo tzn moje dane, data, na środku dane firmy i tresc

reklama
Czyli rozumiem, że moge w najblizszym juz czasie złożyć owe podanie?
Tylko nie moge przekroczyc tych 7 dni przed jego rozpoczeciem?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry