reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porady na CITO!

reklama
U mnie też schodziła skóra z brzuszka i w zgięciach wszystkich. Zaczęłam kąpać małą w oilatum i przeszlo. A oliwką smaruję zwykłą z hippa.

Ja też smarowalam balsamem albo kąpiel w emolium.
Mika ja też krwawilam kilka dni potem ponad tydzień nic i jak zaczęło lecieć to sie zastanawiałam czy do gina nie iść...ale potem zmieniło obfitość i kolor, a teraz znow już wkladka wystarcza

Nie goi sie Olkowy pepek :( Kikut odpadl w niedziele i pepek sie slimaczy. Smarowalam Octeniseptem, probowalam spirytus 6)70% i masc z antybiotykiem. I nic :(
co jeszcze mozna zrobic??
Olus ma gleboki ten pepek i nie wiem, czy dokladnie czyszcze :(

Hubson, a on ma taką kieszonkę? Taki wywinięty pod spód? Bo może trzeba go odwijać i tam czyścić?
Dziś mi lekarz to pokazywał i mam tak czyścić. Mojemu pępek odpadł wczoraj :tak:

hubson mi połozna wkkladala tam patyczek nasaczony octeniseptem, wkladala gleboko i lecialo troche krwi az ale nie kazala sie przejmowac tylko tak "doglebie"czyscic.
ja mam pytanie odnosnie mnie. co moge brac na przeziebienie??? to co w ciazy??? bo czuje sie fatalnie, gnaty bola strasznie, łamnie mnie wszedzie, na przemian zimne poty z dreszczami....... mialam problem z piersia ale od dwoch dni juz jest okej i czuje sie jakbym byla przeziebiona ale tez mozliwe ze jeszcze trzyma mnie to zapalenie piersi.........

reklama
Lui, u mnie na zapalenie piersi i goraczke (prawie 40 stopni) pomogło częste odciaganie pokarmu, chłodna kapiel i paracetamol. Wg szpitala to jedyny bezpieczny lek podczas karmienia jednak sa towniez szkoły ze mozna stosowac także ibuprofen.

Do góry