reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porady na CITO!

rozumiem twój dylemat. może takie ograniczenie zda egzamin, ale jak mała będzie się domagac jedzenia to jej dasz. nie ograniczysz jej jedzenia przecież

reklama
No głodzić jej nie mam zamiaru :) Ona ogólnie jest sporym dzieckiem ale żeby była grubasem to nie powiem, Dlatego wkurza mnie jak mi karzą ograniczać dziecku jedzenie.

Limonka gdybym Ci pokazała zdjęcie Matiego z okresu niemowlęcego i teraz to zobaczyłabyś co z grubaska wyrasta :-D

potrzebuje porady odnośnie inhalacji, czy jak dziecko lekko harczy ale jeszcze nie leci katar mozna je zrobic? czy lepiej nie za szybko?

potrzebuje porady odnośnie inhalacji, czy jak dziecko lekko harczy ale jeszcze nie leci katar mozna je zrobic? czy lepiej nie za szybko?

Można, a nawet trzeba. Inhalacja z soli fizjologicznej na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc. Ja czasem robię profilaktycznie gdy czuje ze coś się zaczyna dziać.

Jak ubieracie dzieci do spacerowki??
My wciaz w gondoli, a musze zabrac Adasia w foteliku. Musimy przejsc na przystanek, jechac tramwajem i potem autem.

Widuje, ze w spacerowkach maja nawet spiworki...

reklama
Do góry