reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porady na CITO!

reklama
Wczoraj Adasiowi pobierali krew. Nic nie lecialo. Dzis mam go napoic woda, lub herbatka, ale on nie chce tego pic. Myslicie, ze moge dac sok? :/

Cyc przed samym pobraniem

Limonka a co jest złego w 75 centylu? Moja Ola długo była z wagą koło 90, wzrostem 90-95, potem spadła z wagą na 75, obecnie koło 50, wzrost nadal w okolicach 90 i jest ok.najgorzej, jak np wzrost 10 a waga 90 lub odwrotnie, albo jak zaczyna szybko zmieniać centyle.

Ostatnia edycja:
limonka nie martw sie w ogóle. sprawdz tylko jak dziewczyny radzą siatkę wzrostową.
mojej koleżanki córka była okrąglutka. jak miała 10miesięcy pamiętam jak sie śmiali że można jej w fałdeczki wlożyć 5zł i go nie widać. troche późno zaczęla chodzić z powodu masy, ajkos ok 15miesiąca ale teraz ma 3 latka i jest chudziutka!!! spaliła jak zaczęła zwiedzać świat !

reklama
Dzięki :dziewczyny :) wiecie to nie chodzi o to ze jest na 75 centylu tylko ze znów skoczyła do gory i po prostu się zastanawiał czy dobrze ja karmie. Wzrost ciężko powiedzieć dzisiaj tesciowa mierzyła to wyszło ponad 70 cm a wiec poza górną granica siatki. Ale tatuś jest duży wiec myślę ze julkcia wdała się w niego. W diecie zmieniła jedynie częstotliwość dodawania kaszek. Na razie daje tylko do nocnego mleka klkeik.

Do góry