reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poradnik Mamuśki

anulek mogę Cię poratować....Napisz mi na PW ile byś chciała za paczkę no i nie wiem ile wysyłka :confused: Jak cena będzie ok to mi obojętne czy kupię tu w sklepie czy od Ciebie. A przynajmniej jednej paki byś się pozbyła, bo więcej to już i my nie wykorzystamy ;-).

Jecie jajecznicę? Ja dziś zjadłam taką delikatna na masełku......:baffled: zobaczymy :baffled::sorry2:

reklama
anulek mogę Cię poratować....Napisz mi na PW ile byś chciała za paczkę no i nie wiem ile wysyłka :confused: Jak cena będzie ok to mi obojętne czy kupię tu w sklepie czy od Ciebie. A przynajmniej jednej paki byś się pozbyła, bo więcej to już i my nie wykorzystamy ;-).
Mi też możesz napisać to się zastanowię:D

JJ, jemy. Tydzien temu odstawilam jajka, bo mlody mial wysypke i myslalam, ze to po nich ale oststnio znow sprobowalam i jest ok.

Znalazlam fajna stronke z filmikami o etapach rozwoju dziecka, jest tam tez o tych wyginaniach sieiI prezeniach:
http://www.mamazone.pl/kalendarz-rozwoju-niemowlaka.aspx?gclid=CNPw0rXU_KoCFUVTfAodcQoy2A

Maggie, link do oceanu ponizej, pewnie znajdziesz sporo podobnych produktow. Ocean dzialal 3cia noc :-)
https://www.amazon.co.uk/ROSEMARY-S...UG/ref=sr_1_82?ie=UTF8&qid=1314966332&sr=8-82

Nasza nowa hustawka dziala! Mlodego siup do hustawki, bujanie dwujeczka i spi (wczesniej na niej plakal :confused:). Tylko jak wylaczam to sie budzi :-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak sie przedstawia sprawa z kupami?? Igorek wczoraj zrobil 1 mini kupe chyba razem z bakiem wylecialo a dzisiaj nic, baczki ladne puszcza kurcze zaczynam sie martwic co z ta kupa. Niby jak sie jest na cyccku to za kazdym karmeniem powinna byc kupa.

aaanka a ile ma Twój mały, bo nie masz suwaczka? Mój miesięczny robi 2 duże mega kupy a potem kilka małych takich z bączkiem właśnie. A też na piersi.

Ja mam nebulizator ale inny. Taka tuba co się dziecku do buźki przykłada a z drugiej strony podaje lek do inhalacji.....także nie pomogę.

JJ moj szkrab ma miesiac i 5dni (ur27.07). Poczekam do jutra jak sie nic nie pojawi to jedziemy do lekarza. Po jedzonku ulewa moze dlatego nie ma kupy nie wiem sama

anulek82-czopek Viburcol podaje się cały nie połówkę :tak:
devi-to,że maleństwo spokojnie sobie leży to wsio ok mój np.teraz obudził się po 3 godz. spanka :szok: dostał mleczko i leży sobie od godzinki w bujaczku i macha rączkami ,rozgląda się -więc to normalne ,mój Krystiano w ciągu dnia śpi kilka godzinek ale więcej czasu niestety nie śpi :-)
DZIEWCZYNY !!!! bardzo tanio wychodzi vit.D3- na receptę nazywa się DEVIKAP koszt 3,20 buteleczka podaje się 1x1 kropelkę dowiedziałam się od położnej i poprosiłam ostatnio pediatrę więc mi wypisał receptę a za te w kapsułkach płaciłam ponad 20zł.
Marcelina-jak Pindzia ma katarek to podawać jej możesz Cebion w kropelkach do połykania tak mi poradziła położna to tak na różne przeziębionka ,katarki taka vit.C.
czytałam o tych gilach monstrum które wyciągałaś Piniolkowi z noska i sama wczoraj z mężem wzieliśmy w ruch najpierw sól morską w aerozolu a później fridę i szok co my małemu z tego malusieńkiego noska wyciągneliśmy :szok: masakra.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry