reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poradnik Mamuśki

reklama
Moj M pomagal jak mial urlop a teraz wyniosl sie na dol zeby sie wysypiac. Co do baby bluesa to narazie mialam 1 dzien w ktorym mialam wszzystkiego dosc. Wczoraj Igorek mial straszne kolki, troche sie "natanczylam" przy nim, za pozwoleniem pani z poradni lakt zjadlam jablko i teraz wiem ze szybko nie wezme do ust jabluszek,

no to ja poproszę o radę odnośnie pękających pleców od noszenia "Maleństwa", bo "Maleństwo" było dziś na ważeniu i waży 4150 :szok: co oznacza, że przytył 700 gram...takie łóżeczko szpitalne by mi się przydało na kółkach, bo już teraz ciężko, a to dopiero początek...

a ja mam pytanie do mam chłopców: czy wasze maluchy tez Wam tak zasikuja ubrania...ja już nie wiem czy zły rodzaj, rozmair czy my pieluchy nie potrafimy założyć ale przy każdym siku młody jest mokry po pachy :/ Mam wrazenie ze gora pieluchy przesikuje choc starm sie zapiac pampersa najmocniej jak sie da ale to nic nie pomaga...
Wiec codzinnie do prania trafiaja praktycznie wszystkie ubranka :(

devi mi sie dwa razy zdarzylo zeby mlody osikal sobie ubranko.. tylko jakos tak dziwnie bo mial cale plecy mokre:eek: wiec nie wiem jak on tym siusiakiem tam operuje;-) a pieluche zmieniam co karmienie.

Mój też przecieka plecami i nie mogę doszukać się przyczyny :-D Podobno ptaszki tak mają (pytałam mamy) hehe

Dogrzewacie pomieszczenie przed kąpielą? Ja nie ale zaczynam obawiać się czy mlody nie marznie...

Devi a jakich pieluch używasz? Bo ja miałam od siorki resztkę belli 1 i Radek był non stop osikany i obsrany jak np.leżał na boku. Wkurzyłam się, bo przy F. to się nigdy nie zadżyło i wyciągnęłam swoje papmersy 1 i jak ręką odjął.....one są mniejsze i lepiej trzymają a przy moim chudziaku to ważne......

Mój dziś ważony był ma 3320.....więc ładnie idzie w górę.....

reklama
Do góry