reklama
Ja się właśnie zastanawiałam czy się nie podejść zważyć z R., bo tak krótko ssie pierś ok.7-10 min.....Potem już nie chce....i zwątpiłam czy się najada.
Ale widzę, ze wsio ok., bo u Was to samo Znaczy, że sprawność małych szczęk wzrosła hehehe .
Ale widzę, ze wsio ok., bo u Was to samo Znaczy, że sprawność małych szczęk wzrosła hehehe .
dostałam dzisiaj karuzelę, tylko jak ją zamontowałam to pluszaki dotykają materaca ( mam ustawiony materac na najwyzszym poziomie). Jak wy zakładałyście karuzele??
czy wasze dzieciaki tez wyrastają już z przewijaka w łóżeczku turystycznym?
czy wasze dzieciaki tez wyrastają już z przewijaka w łóżeczku turystycznym?
JJ ja tez o tym myslam. Na pocztaku tlumaczylam sobie czas jedzenia tym ze mial zatkany nosek. Teraz juz nie ma i dalej tyle samo czasu je. Tak 2-3min je intenstywnie az sie ksztusi, a pozniej juz wolniej i sie kloci, zaczelam sie zastanawiac nad MM, tutaj wiadomo ile zjadl.
Maggie a jaka masz karuzele?? ja mam taka zwykla z capolu z kaczuszkami i tez mam lozeczko naa najwyzszym poziomie+ poduszka klin, sznureczki podwiazalam i jest oki.
Maggie a jaka masz karuzele?? ja mam taka zwykla z capolu z kaczuszkami i tez mam lozeczko naa najwyzszym poziomie+ poduszka klin, sznureczki podwiazalam i jest oki.
Ostatnia edycja:
Marcelinaa
Fanka BB :)
ja nie korzystam z przewijaka z turystycznego w ogóle, mam wolnostojący- kupiłam właśnie z myslą, że turystyczny krotko starczy bo mały
reklama
Podziel się: