reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poradnik Mamuśki

U nas podobnie, posiedzenia na cycu ostatnio sie skrocily i trwaja miedzy 10 a 20min (wczesniej nawet do 40min.). Aktywne ssanie to okolo 10min, reszta to takie mamlanie na spiocha.

reklama
Ja się właśnie zastanawiałam czy się nie podejść zważyć z R., bo tak krótko ssie pierś ok.7-10 min.....Potem już nie chce....i zwątpiłam czy się najada.
Ale widzę, ze wsio ok., bo u Was to samo :tak: Znaczy, że sprawność małych szczęk wzrosła hehehe :-D.

dostałam dzisiaj karuzelę, tylko jak ją zamontowałam to pluszaki dotykają materaca ( mam ustawiony materac na najwyzszym poziomie). Jak wy zakładałyście karuzele??

czy wasze dzieciaki tez wyrastają już z przewijaka w łóżeczku turystycznym?

JJ ja tez o tym myslam. Na pocztaku tlumaczylam sobie czas jedzenia tym ze mial zatkany nosek. Teraz juz nie ma i dalej tyle samo czasu je. Tak 2-3min je intenstywnie az sie ksztusi, a pozniej juz wolniej i sie kloci, zaczelam sie zastanawiac nad MM, tutaj wiadomo ile zjadl.

Maggie a jaka masz karuzele?? ja mam taka zwykla z capolu z kaczuszkami :) i tez mam lozeczko naa najwyzszym poziomie+ poduszka klin, sznureczki podwiazalam i jest oki.

Ostatnia edycja:
Jestem w szoku. Kurczak normalnie zjada 70-80 ml, w nocy z łaską wciągnie 60 a wczoraj zjadł najpierw 110 a potem 120 ml:szok: Czy u Was nocą też jest gorszy apetyt? No i spał od 24 do teraz. Takie noce to ja rozumiem;-)

reklama
Maggie mnie nie dotykaja mam nie wiem z jakiej firmy ...a przewijaka w ogole nie mam;-)
Dominic no wiesz dzieciaki roznie pija DOminic raz jak sciaglam na raz wyoil 120 i bylo mu malo a tak to nie wiem ile z cyca ciagnie....

Do góry