reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poradnik Mamuśki

aaaa zapomniałam :wczoraj kupiłam w netto gacie ściągające rewela i tylko za 12,99 i noszę pod nimi normalne figi .Cały dzień wczoraj w nich śmgałam i dziś od rana też już włożyłam aby brzuszek choć nie duży ale niech się wciąga -tylko nie wiem tak naprawdę czy te gacie i pasy to faktycznie coś dają ??????wie ktoś dokładnie czy coś to pomaga????

reklama
ja wczoraj zaczelam brzuszki i rowerek ale na spokojie bo pozniej rana dawala znac o sobie ciekawe czy cos pomoze, co do ubioru teraz daje dlugi rekaw a jak nie mam krotki rampers pajac badz spiochy i zawsze spi pod kocykiem teraz plus kolderka i odpowiada mu takie ciepelko;-)

dostałam okres- czy mozna uzywac tamponow tak od razu?? Ale sie ze mnie leje..chyba nawet po porodzie nie bylo takiego potoku;/
Wreszcie bede mogla zaczac brac tabsy bo z gumkami nie ma takiej frajdy :D

Dziewiczyny karmiace piersia jak dlugo maluszki wisza na cycku mioj ostatnio bije rekordy i je 5-10min i idzie spac. Wczesniej jadl co najmniej 20min

Anankaa nasze maluszki juz chyba sie nauczyly opróżniać cycuchy - moja najpierw wisiała po 10 min na kazdej piersi teraz najada się z jednej i max to 10 min jak ssie, w nocy jedynie jak przysypia to dobija do 15 min ale to na samym koncu już nie jest to "aktywne" ssanie tylko dziamdzianie cycka.

MOJ roznie od 10 min do poltorej godziny;/z przerwami chwilowymi...
Devi fakt nie ten sam komfort ale my nie mamy wyjscia...;p wspolczuje okresu ciekawa jestem kiedy ja dostane??czy w ogole dostane jak bede karmic;p

Ostatnia edycja:
Devi ja jadę na tamponach. Nie wyobrażam sobie łażenia z podpaskami, nie wiem jakim cudem przebolałam łażenie z nimi po cc. To był koszmar i nie chcę do niego wracać:-)

A do seksiku polecam żel feminum, najlepszy z testowanych przeze mnie.

reklama
CAŁE SZCZĘŚCIE ,że ja tak szybko miesiączki nie dostanę ufff jaka ulga biorę piguły dla kobiet karmiacych i bierze się je bez przerwy kończysz jedno opakowanie i zaczynasz nastębne bez dnia przerwy .Czuję się po nich bardzo dobrze dosłownie tak jak bym wogóle nie brała:tak:

Do góry