myszka1987
Mama Mikołaja:)
U nas ksiądz nie robi problemów z chrztem bez ślubu... Najważniejszy sakrament dla dziecka a sytuacja rodzinna... hmm przecież skoro rodzice chcą chrztu to już chyba o czymś świadczy i nie wolno tego odmawiać księżom! Jakby mi sie taki trafił to znalazłabym innego w innej parafii... Łaski nie robi- od tego jest przecież!! My robimy chrzciny w pazdzierniku i po głównej mszy, kameralnie tylko rodzina najbliższa a pózniej obiad w restauracji. Mikołaj będzie miał 2 m-ce.
U mnie 4 kg jeszcze zostały ale nie przeszkadza mi to szczególnie. Mam prawie płaski brzuch ale troszeczkę jeszcze wystaje taki mięciutki i mam nadzieję ze się jeszcze obkurczy samoistnie. Biust mam rozmiar więcej czyli konkretne B z czego akurat jestem zadowolona ale został mi celulit na udach i pośladkach i zauważyłam że mam taką dziwną skórę w dotyku, nie jędrną więc pora zainwestować w dobry balsam ujędrniający do całego ciała...
U mnie 4 kg jeszcze zostały ale nie przeszkadza mi to szczególnie. Mam prawie płaski brzuch ale troszeczkę jeszcze wystaje taki mięciutki i mam nadzieję ze się jeszcze obkurczy samoistnie. Biust mam rozmiar więcej czyli konkretne B z czego akurat jestem zadowolona ale został mi celulit na udach i pośladkach i zauważyłam że mam taką dziwną skórę w dotyku, nie jędrną więc pora zainwestować w dobry balsam ujędrniający do całego ciała...
Ostatnia edycja: