reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pora na wizytę u doktora;-)

OlaK. powoli to do mnie dociera i chyba masz rację. No ale zobaczę co powie ginekolog, pewnie też nie będzie chciała ryzykować.:-(

reklama
Hello
Ja dzisiaj miałam badanko na cukier juz zapomniałam jakie to paskudztwo do picia dają myślałam że się spawiuję :wściekła/y: Jeszcze te moje żyłki takie marniutkie, do badań 4 fiolki musiały pielęgniarki pobrać tylko ręce załamywały widząc moje łapki, ale dałam radę co prawda mam 3 nowe siniaczki bo oczywiście żyłki pękły ale to standard :wściekła/y:Najważniejsze, że wszystkie badania porobione :-):tak:

I bardzo podobała mi się opieka to znaczy ponieważ mam hemoglobinkę na poziomie 11 jestem wspomagana żelazem, więc wyglądałam rano delikatnie mówiąc trupio blado chyba z 10 razy pytały się położne czy aby wszystko w porządku i czy ja na co dzień taka sina chodzę :-) To miłe jak ktoś się zainteresuje:-)

ja też niedawno wrócilam z USG..nasz maluszek co prawda schował siusiaka, ale juz tyle razy nam mówiono, ze to chłopaczek, że nawet nie myślimy inaczej :) nasze słonko waży 1100 gram i puszczało dzióbki :-p:-p:-pdo pani doktor..była zachwycona...:-D:-D:-D wszystkie wymiary odpowiadają 27-29 tc, termin porodu dziś wyszedl na 4 maja, więc wszystko się potwierdza:-):-):-) bo co toza różnica 2 dni w tą czy w ta..

Anusiasac to super wiesci :) A jak to jednak cora:-p;-):-)

Ja dopiero za miesiac do gina......dzis do niego dzwonilam i powiedzial ze wyniki sa ok :-)

Hello

Imam hemoglobinkę na poziomie 11 jestem wspomagana żelazem, więc wyglądałam rano delikatnie mówiąc trupio blado chyba z 10 razy pytały się położne czy aby wszystko w porządku i czy ja na co dzień taka sina chodzę :-) To miłe jak ktoś się zainteresuje:-)

Ja mam poniżej 10 :-:)-:)-(

U mnie jest tak zawsze, jak badają mi cisnienie 100/55 to u mnie standard :-):-):-) w szpitalu połozne kazały mi się rano przechadzać, bo sie bały, że dostane zapaści... a ja tak już mam od dziecka

reklama
Byłam dzisiaj na wizycie... szystko ok :tak::tak::tak:
Hemoglobinę mam tylko za niską, będę brac żelazo.
Lekarz wypełniał mi dzisiaj wniosek o zasiłek rechabilitacyjny, bo mi L4 wychodzi dłużej niz 182 dni, więc miał kolejny argument do wpisania "niedokrwistość ciężarnych"... w ogóle jak to przeczytałam, to chyba zacznę się bac o moją ciążę ;-);-);-)

Aha... mój maluszek nie był zadowolony z badań, bo jak tylko lekarz chciał posłuchać serduszka i przykładał to swoje urządzonko do brzuszka, to dostawał w nie centralnie kopniaka :-D:-D:-D:-D:-D ma maluch charakterek... oczywiście po mamusi :-D:-D:-D