reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pora na wizytę u doktora;-)

reklama
A ja mam pytanie gdzie byłaś na USG, ponieważ ja teraz mam zrobic trójwymiarowe, i zastanawiam sie gdzie można zrobić i ile płaciłaś. Pozdrawiam

Byłam w krakowie na ulicy grzegórzeckiej 104 w klinice pro bono u doktora Macieja Bodzka . On przyjmuje tylko w środy i trzeba sier wczesniej umuwic telefonicznie jak bedziesz potrzebowała to dam ci numer .A zapłaciłam 220 zł tylko ja byłam z polecenia mojej lekarki wiec chyba mnie policzył taniej niż normalnie .

No właśnie mieszkam obok grzegórzeckiego, i szukałam cos w poblizu tylko widzę, że Ty jesteś w 24 tygodniu, a ja jestem juz ponad 27 tydzień i ceny już są ponad 300zł. A można wiedzieć dlaczego wysłała Cie Pani Doktor na badania trójwymiarowe, bo mi zalecił lekarz, spowodu tego, że mam mało wód płodowych, żeby odnaleść przyczynę

My też po wizycie :-) syneczek potwierdzony i mam nawet zdięcie siusiaczka :-p :laugh2: wstawię potem w odpowiedni wąteczek ;-) słyszałam serduszko Patryczka :blink:wizyta była sprawna i nawet szybka około 30 minut ale przeraziło Mnie czekanie na tą wizytę :-( jak przyszłyśmy z przyjaciółką o 13;45 to weszłam dopiero przed 19 :wściekła/y: było tyle kobitek że :szok: nie było go dłuższy czas i za tydzień też nie przyjmuje i nawał babeczek :angry::angry: :nerd:

Witam.
Ja byłam wczoraj na wizycie. Wszystko w porządku, szyjka może być.
Mam zaleconą morfologię, mocz i tą ohydną glukozę.
Dzidzia wielkością na 22 tydzień. I będzie to (cytat lekarki) "chyba DZIEWCZYNKA" ("tak mi się wydaje" - cyt.). Mam nadzieję, że się nie zmieni i nie wyskoczy jakiś siusiak następnym razem ;-);-);-). Dzidzia nie będzie więc duża, zresztą tak jak pierwsza nie była duża, taki filigranek :-).
I to właściwie wszystko. Następna wizyta 22 lutego. A jestem już zapisana na 14 marca i 4 kwietnia.

reklama
Ja byłam wczoraj u lekarki . Już po raz 3 potwierdziła ze to dziewczynka. Zbadała moją szyjke i powiedziała ze mam piękną szyjke:baffled:. NAstępne badanie za 3 tygodnie 25 lutego