reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pora na wizytę u doktora;-)

reklama
A ja mam pytanie gdzie byłaś na USG, ponieważ ja teraz mam zrobic trójwymiarowe, i zastanawiam sie gdzie można zrobić i ile płaciłaś. Pozdrawiam

Byłam w krakowie na ulicy grzegórzeckiej 104 w klinice pro bono u doktora Macieja Bodzka . On przyjmuje tylko w środy i trzeba sier wczesniej umuwic telefonicznie jak bedziesz potrzebowała to dam ci numer .A zapłaciłam 220 zł tylko ja byłam z polecenia mojej lekarki wiec chyba mnie policzył taniej niż normalnie .

No właśnie mieszkam obok grzegórzeckiego, i szukałam cos w poblizu tylko widzę, że Ty jesteś w 24 tygodniu, a ja jestem juz ponad 27 tydzień i ceny już są ponad 300zł. A można wiedzieć dlaczego wysłała Cie Pani Doktor na badania trójwymiarowe, bo mi zalecił lekarz, spowodu tego, że mam mało wód płodowych, żeby odnaleść przyczynę

My też po wizycie :-) syneczek potwierdzony i mam nawet zdięcie siusiaczka :-p :laugh2: wstawię potem w odpowiedni wąteczek ;-) słyszałam serduszko Patryczka :blink:wizyta była sprawna i nawet szybka około 30 minut ale przeraziło Mnie czekanie na tą wizytę :-( jak przyszłyśmy z przyjaciółką o 13;45 to weszłam dopiero przed 19 :wściekła/y: było tyle kobitek że :szok: nie było go dłuższy czas i za tydzień też nie przyjmuje i nawał babeczek :angry::angry: :nerd:

Witam.
Ja byłam wczoraj na wizycie. Wszystko w porządku, szyjka może być.
Mam zaleconą morfologię, mocz i tą ohydną glukozę.
Dzidzia wielkością na 22 tydzień. I będzie to (cytat lekarki) "chyba DZIEWCZYNKA" ("tak mi się wydaje" - cyt.). Mam nadzieję, że się nie zmieni i nie wyskoczy jakiś siusiak następnym razem ;-);-);-). Dzidzia nie będzie więc duża, zresztą tak jak pierwsza nie była duża, taki filigranek :-).
I to właściwie wszystko. Następna wizyta 22 lutego. A jestem już zapisana na 14 marca i 4 kwietnia.

reklama
Ja byłam wczoraj u lekarki . Już po raz 3 potwierdziła ze to dziewczynka. Zbadała moją szyjke i powiedziała ze mam piękną szyjke:baffled:. NAstępne badanie za 3 tygodnie 25 lutego