reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pora na wizytę u doktora;-)

Bylam dzis u gin i wszystko ok.Stwierdzila ,ze szyjka powinna wytrzymac o ile nie bede szalec.Dostalam zwolnienie na 4 dni i smiala sie,ze szkoda druku na taki krotkie zwolnienie marnowac (juz w grudniu chciala zebym przestla pracowac) i ze pewnie sie zanudze przez te kilka dni.Powiedziala,ze mimo informacji na drzwiach szpitala ,ze do porodow nie przyjmuja to gdybym rodzila to i tak by mnie przyjeli wiec sie troche uspokoilam.

reklama
Super dziewczyny ze wizyty udane.Ja ide jutro na nieplanowa wizyte a kolejna do swojego gina mam w nastepnym tyg.

Ja tez dzis ide do lekarza mojego na 16, odebrałam dzis wyniki i wszystko ok:-)
poziom glukozy po godzinie to 88, wiec moge dalej jesc słodkosci... mam nadzieje ze jakiejs skracającej szyjki mi nie "wymaca" czy innych nieprawidłowości.

Nio Ja też dzisiaj odebrałam wyniki tylko u Mnie jest inny przedział 6,0 mmol/l - (7,8 norma ) czyli też wszystko oki u Mnie bo aż się bałam strasznie :-)

Cześc dziewczyny :-) Wczoraj byłam na USG genetycznym z moim mężem . Dowiedzieliśmy sie że wszystko dobrze z dzidziusiem , że bardzo dobrze sie rozwija .Mój maż był zachwycony pierwszy raz był ze mna na badaniu . Przerzywał to niesamowicie .Dowiedzieliśmy sie tez najwarzniejszej rzeczy ,że bedziemy mieć DZIEWCZYNKE (po cichu na to liczyłam :-)) .Najbardziej zaskoczył mnie pan doktor kiedy pod koniec badania wręczył nam dwie płyty dvd .Jedna z nagranym zapisem całego badania a drugą ze zdięciami (około 35 zdięć) . Moja mama jak przyjechalismy i jej to pokazalićmy była strasznie szcześliwa ze mogła to wszystko zobaczyć .
A to nasza Zuzia :

reklama
A ja mam pytanie gdzie byłaś na USG, ponieważ ja teraz mam zrobic trójwymiarowe, i zastanawiam sie gdzie można zrobić i ile płaciłaś. Pozdrawiam