reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pora na wizytę u doktora;-)

Bylam dzis u gin i wszystko ok.Stwierdzila ,ze szyjka powinna wytrzymac o ile nie bede szalec.Dostalam zwolnienie na 4 dni i smiala sie,ze szkoda druku na taki krotkie zwolnienie marnowac (juz w grudniu chciala zebym przestla pracowac) i ze pewnie sie zanudze przez te kilka dni.Powiedziala,ze mimo informacji na drzwiach szpitala ,ze do porodow nie przyjmuja to gdybym rodzila to i tak by mnie przyjeli wiec sie troche uspokoilam.

reklama
Super dziewczyny ze wizyty udane.Ja ide jutro na nieplanowa wizyte a kolejna do swojego gina mam w nastepnym tyg.

Ja tez dzis ide do lekarza mojego na 16, odebrałam dzis wyniki i wszystko ok:-)
poziom glukozy po godzinie to 88, wiec moge dalej jesc słodkosci... mam nadzieje ze jakiejs skracającej szyjki mi nie "wymaca" czy innych nieprawidłowości.

Nio Ja też dzisiaj odebrałam wyniki tylko u Mnie jest inny przedział 6,0 mmol/l - (7,8 norma ) czyli też wszystko oki u Mnie bo aż się bałam strasznie :-)

Cześc dziewczyny :-) Wczoraj byłam na USG genetycznym z moim mężem . Dowiedzieliśmy sie że wszystko dobrze z dzidziusiem , że bardzo dobrze sie rozwija .Mój maż był zachwycony pierwszy raz był ze mna na badaniu . Przerzywał to niesamowicie .Dowiedzieliśmy sie tez najwarzniejszej rzeczy ,że bedziemy mieć DZIEWCZYNKE (po cichu na to liczyłam :-)) .Najbardziej zaskoczył mnie pan doktor kiedy pod koniec badania wręczył nam dwie płyty dvd .Jedna z nagranym zapisem całego badania a drugą ze zdięciami (około 35 zdięć) . Moja mama jak przyjechalismy i jej to pokazalićmy była strasznie szcześliwa ze mogła to wszystko zobaczyć .
A to nasza Zuzia :

reklama
A ja mam pytanie gdzie byłaś na USG, ponieważ ja teraz mam zrobic trójwymiarowe, i zastanawiam sie gdzie można zrobić i ile płaciłaś. Pozdrawiam