reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pomysły na świąteczne prezenty

Nie wiedziałam, w który wątek się wkleić...
Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy. Mianowicie: 10 maja moja babcia obchodzi 70 urodziny (muszę dodać, że jest mi Ona bardzo bliska i wiem, że ja też jestem jej pupilką chociaż ma wiele wnuczków :zawstydzona/y::-)), ma być wielka feta, cała rodzina ok 30 osób. Chciałabym dać babci coś wyjątkowego, ale pomysłów zero :baffled: Dlatego błagam o pomysły, jakie tylko Wam przyjdą do głowy. Coś co moglibyśmy dać babci tylko od naszej trójki lub na co mogłaby złożyć się cała rodzina. Piszcie kochane, piszcie co tylko Wam przyjdzie na myśl...
Dzięki:-)

reklama
A ja na nastepne urodziny kupie mojej babci taki porcelanowy nocnik:-Dbo jej ie nie chce do ubikacji isc w nocy i sika do wiadra heheh:-):-D

Mysle ze sie spodoba...tylko dam po cichaczu zeby jej nie zawstydzac przed goscmi:-p

Olla pomysł z porcelanowym nocnikiem w dechę!! :-):-) Nie ma to jak wyjść z prezentem naprzeciw potrzebom.. fizjologicznym :-D

Agik ja mam parę pomysłów w zanadrzu dla mam i babci więc się podzielę:
1. wycieczka do Rzymu ( jeśli babcia dysponuje zdrowiem i ochotą na takie wyjazdy, a inni członkowie rodziny mogą się dorzucić)
2. wycieczka do Lichenia, Częstochowy czy w inne miejsce które chciałaby zobaczyć
3. biżuteria typu naszyjnik z bursztynem, klipsy/kolczyki ( jeśli lubi i nosi)
4. album na zdjęcia taki tradycyjny wypełniony waszymi fotkami + reprezentacyjne zdjęcie w ramce do zawieszenia/ postawienia

olla :-D:-D:-D zakłądając, że Twoja córka zostanie moją synową i odziedziczy Twoje poczucie humoru, mogę się spodziewać nocnika na któreś tam urodziny:laugh2:

szopka super pomysły, sama skorzystam przy następnej okazji:tak::-)
album to mój faworyt

agik ja dorzucę jeszcze:
- pobyt/wizyta w Spa lub u kosmetyczki/ fryzjera (albo możesz spędzić jeden cały dzięń z babcią i razem pójdziecie się pieknić, później wspólny obiad, wieczorem kino. Wspólnie spędzony czas jest czasami najlepszym prezentem.

Apropos pezentow i Rzymu- to moja schorowana mama dostala od koezanki podobizne Ojca Pio(poswiecona w rzymie ,ponoc ma uleczac) Moja mama jak to zobaczyla mowi ''o!!!Rasputin!Ten jebaka!!!''i wlozyla sobie ta podobizna midzy nogi:szok::szok::szok:tak dla zartu....Zart nie trafiony...kolezana sie obrazila:zawstydzona/y:

A moja mama taki bezboznik,nie wiedziala co to jest i nie chciala jej urazic...przejdzie kolezance, a ja sie posikalam i posmarkalam:-D

Szopka super prezentowy pomysl z ta wycieczka!

Apropos pezentow i Rzymu- to moja schorowana mama dostala od koezanki podobizne Ojca Pio(poswiecona w rzymie ,ponoc ma uleczac) Moja mama jak to zobaczyla mowi ''o!!!Rasputin!Ten jebaka!!!''i wlozyla sobie ta podobizna midzy nogi:szok::szok::szok:tak dla zartu....Zart nie trafiony...kolezana sie obrazila:zawstydzona/y:
o030.gif
o030.gif
o030.gif
o030.gif
o030.gif

Olla-super wyluzowana ta twoja mama.Juz wiem skad to poczucie humorku u Ciebie:-D
Agik-Ja wlasnie mojej babci podarowalam taki album zdjec calej naszej trojki.Kilka z brzuszkiem na poczatku i potem jak Amelka rosla.Mysle ze to dla naszych babc cenny skarb miec cos takiego.
No i ja jeszcze mojej babci kupuje ksiazki bo wiem w jakich sie ona lubuje:happy:
No a ten pomysl z wycieczka to tez w deche

Dzięki za pomysły i czekam na więcej...
Co do niektórych z nich...też myślałam, o jakiejś wycieczce, ale to chyba już byłoby za dużo jak na babcię, ona nawet już pieszo do mnie nie przyjdzie, a co dopiero mówić o całodziennym zwiedzaniu. Zdjęcia...zdjęcia to babcia dostaje od nas bez okazji, a poza tym widujemy się często więc nawet nie zdąży się dobrze stęsknić za nami ;-)
Myślcie, myślcie dziewczęta, to ma być coś super ekstra wyjątkowego (chciałam, żeby koleżanka ze swoim kwartetem smyczkowym zagrali, ale akurat mają termin zajęty).

reklama
Do góry