reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomysly na imiona naszych lwiatek ??

a jestem panna :)Ale ja mam termin na 8 sierpnia wiec wychodzi, że lew.Z tym ,ze będę miała cesarkę więc nawet może być rak , bo ostatnio cesarkę miałam 2 tyg wcześniej :) A co do imienia to u nas będzie Zosia

reklama
Ja się zastanawiam nad imionami dla dziewczynki mam dużo, mi się podoba Gloria, Livia ale Tomek na oba kręci nosem, jemu Laura się podoba, no z 20 chyba mam wpisanych za to dla chłopaka tu pojawia się problem.. I wiem że jak będzie synus to będzie u nas wojna że hoho, Bo Tomkowi podoba się imię ... Bruce i koniec a ja stanowczo na nie jestem i chce dac imię w pl i za granicą istniejące, narazie Olivier mi do głowy przyszedl Aleksander i Leon ale jeszcze szukam bo nie czuje że to całkiem to, i w sumie trochę pod presja się czuje bo nawet ostatnio mi się śniło że urodziłam slicznego dzidziusia i dalej myślałam jak nazwać hah masakra!! A sugerujecie się co rodzina mowi? Komentuja czy to co wybralyscie to ładne/brzydkie/może być itd??!

Miciurka, nie dziwię Ci się, że nie chcesz Bruce synkowi dać na imię :baffled: Twój mąż to wielbiciel B. Lee, B. Springsteena, B. Willisa, czy tak po prostu mu się podoba?
U nas prawdopodobnie będzie dziewczynka, ale pomysły na imię zmieniają się jak w kalejdoskopie. Mąż by chciał Paulina albo Wiktoria. Ja chciałam Basia, ale już mi przeszło, podoba mi się Zofia, ale dużo tych Zosiek... Podoba mi się Lena, ale to końcówka mojego imienia, Emilia, Lidka... A rodzinka na razie nie pyta o imię, ale wydaje mi się, że się nie będą wtrącać. A niech spróbują, hehe!

u nas na pewno będzie Kubuś albo.....dziewczynka! haha nie mamy pomysłu na dziewczynkę, mi się podoba Hania, Amelia....hmmm może jednak Hania? :p

a my jeszcze nie mamy imienia dla córci, nie ma żadnego imienia, które bym na się tak na 100% podobało :-D

reklama
Do góry