reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomysly na imiona naszych lwiatek ??

reklama
No ba! Tylko w jakiej dziedzinie? Czytając co dziewczyny piszą o buncie trzylatków, to aż strach pomyśleć jak by go przechodził Hamas :)))) to by dopiero był terrorysta co się zowie :D

Cwietka - nie wiem jaki bunt przechodziłby Hamas, ale Jasiek też daje czadu :-D I nie znam żadnego Jasia, który byłby grzecznym i spokojnym dzieckiem :-D

Hmmm... wot zagwozdka! To Hamas, czy Jaś? A jakiej jest imię dla spokojnego dziecka? Chociaż może lepiej takie "normalne", bo jak się ciaptak urodzi, to go siostra zdominuje ;-)

a ja mogę powiedzieć tylko tyle, że zodiakalne lwy mają charakterki :) mam spod tego znaku synka, siostrę i dwie kuzynki oraz 5 znajomych i wszyscy nie dają sobie w kaszę dmuchać i pokazują pazurki :) Nie znam osobiście żadnego spokojnego lwa.
a jak do tego ktoś zacznie szukać znaczenia imienia to może być mieszanka wybuchowa.

Jak dotrwam do terminu to będzie Panna :)

Mój dziadek był Lew, uwielbialiśmy się. Mój teść jest Lew, bardzo się lubimy, i moja najukochańsza przyjaciółka -Lew, więc może Lew i Raczek (ja) dobrze się uzupełniają :) więc z Lewkiem też sobie może poradzę, hihi ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry