reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

POMYSŁOWE DOBROMIŁY - Czyli co wymyśliły nasze pociechy

Czasami zostawiamy Julke z babcią.Któregoś dnia babcia u nas spała bo z samego rana jechaliśmy do lekarza a nie miałam co z małą zrobić.Wieczorem był już bunt,bo babcia spała w Juli łóżku- co małej się nie podobało.Następnego dnia przyjeżdżamy.Szykuję obiad - babcia che iść do domu więc mówię ,żeby została na obiedzie.Na co Jula:
- Babuniu ja Cię tak bardzo kocham ,ale lepiej już iż sobie bo jeszcze zjesz moje mięso..

he he he he

reklama
Tatusia nie ma w domu.Jula ogląda reklame jakiegoś piwa w telewizji.Nagle mówi:Szkoda,że tatuś tego nie widzi bo byłby szczęśliwy...bo chociaż sobie popatrzy

Wspominany ostatnio przeze mnie Wojtek nakleił sobie dziś coś na policzko, chodzi, przegląda się w lustrze... "mamo i jak? wyglądam inteligentnie? "

reklama
Idziemy w sierpniu na wesele- to pierwsza taka impreza u Julci.Oczywiście opowiadam jej jak tam będzie.W pewnym momencie Jula pyta:
-A jak ja złapię welon pani młodej i zachce mi się iść do domu to co wtedy?
-To go oddasz innej dziewczynie np. niani- mojej Martynie.
Jula chwile się zastanawia i mówi:
- Nic z tego zabiorę go do domu, to ja będe się na niego wywracać po podłodze-Niania niech sobie łapie inny .

Do góry