mamoośka
Fanka BB :)
Wiesz Jagoda te dzieciaki to chyba coś mają z tym rzucaniem.Moja też tylko patrzy co tu wyrzucić za balkon.Mnie to czasami już nogi bolą od tego biegania po schodach.Dobrze,że smoczka już nie doi bo jeszcze jesieniom nie było dnia żeby nie wylądował w krzakach pod balkonem.Siedząc w wózku miała manie ściągania butów i wyrzucania z wózka .Dobrze,jak zauważyłam od razu,bo inaczej musialam się wtacać pół drogi z powrotem po buta albo skarpetke.
Wioesz dzisiaj miałam poważną rozmowe z małą.Zaczeła sie rozbierać no i oczywiście pielucha poszla na bok.Więc tłumacze jej,że jak będzie wołała to zaczniemy zakładać same majty bez pampersa.W pewnym momencie pytam się jej czy chce siku,a ona na to...lepiej załóż niuni pieluche za zimno na majty.. no i zatkała mnie tym stwierdzeniem.
Wioesz dzisiaj miałam poważną rozmowe z małą.Zaczeła sie rozbierać no i oczywiście pielucha poszla na bok.Więc tłumacze jej,że jak będzie wołała to zaczniemy zakładać same majty bez pampersa.W pewnym momencie pytam się jej czy chce siku,a ona na to...lepiej załóż niuni pieluche za zimno na majty.. no i zatkała mnie tym stwierdzeniem.