reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POMYSŁOWE DOBROMIŁY - Czyli co wymyśliły nasze pociechy

reklama
Niedawno dzwoni telefon odbiera L. i mówi pomyłka.Julka w tym czasie zajęta jest zabawą,po paru minutach znowu dzwoni telefon ja wieszam pranie na balkonie przybiega do mnie mała i woła mamusia sypko pomyłka dzwoni.

tośniak trochę włosów na głowie ma i muszę przyzna że mocno się z nimi męczymy.

dzisiaj przed kąpielą związałam jej w dwa koczki żeby nie pomoczyc . na co moje dziecko w krzyk
" mamo nie czesz mnie tak bo łysiono wyglądam".

tośniak trochę włosów na głowie ma i muszę przyzna że mocno się z nimi męczymy.

dzisiaj przed kąpielą związałam jej w dwa koczki żeby nie pomoczyc . na co moje dziecko w krzyk
" mamo nie czesz mnie tak bo łysiono wyglądam".

Niedawno dzwoni telefon odbiera L. i mówi pomyłka.Julka w tym czasie zajęta jest zabawą,po paru minutach znowu dzwoni telefon ja wieszam pranie na balkonie przybiega do mnie mała i woła mamusia sypko pomyłka dzwoni.

BOSKIE

Ja już też tak chcę.....

oj tak oj tak :sorry2:

Krystian bawi się
m. mówi coś do mnie
a Krystian:
tata cisia, ja nie głuchy :baffled:

cicho

ja lubie cicho

Moja Julka jak idzie do babci to pierwsze krzyczy,żeby babcia przyniosła jej łóżeczko i tu musze pokazać wam Julke w tym łóżeczku.Naprawde markowe!!!:-D:-D:-D:-D

Dzisiaj moje dziecie od rana coś sobie ubzdurało z Mikołajem.Chodzi i szuka prezentów,więc Martyna dla świętego spokoju powiedziała jej,że trzeba napisać list do Mikołaja a tam napisać jaki prezent ma przynieść,Więc Julka napisała.
Przetłumacze bo nie znacie jej języka pisanego...Mikołaju przynieś niuni izozaula/dinozaura/
Dobrze ,że pisała na kartce a nie na ścianie jak to często u niej bywa,ale to chyba dlatego,że ze ściany Mikołaj by nie przeczytał

reklama
Cholewka to moje dziecko nie dopuści,żebym troche poleniuchowała i poobijała się.I znowu mam robote.Wyobrażcie sobie ,że zdjeła pieluche,otworzyła moją szuflade z bielizną i wlazła do niej a najlepsze,że wszystko jest mokre bo się tam zlala i prztszła do mnie i mówi:
-mamusinko lub planie niunia lobila siku gacie.Prowadzi mnie do mebli a tam faktycznie w szufladzie powódż.Wszystko do prania,dobrze,że jest pogoda to może poschnie.

Do góry