reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POMYSŁOWE DOBROMIŁY - Czyli co wymyśliły nasze pociechy

Pewnie że chcę.Jakby się zebrały obydwie z Julką to by dopiero było...
Przewróciłyby moje życie do góry nogami,a ja już dzisiaj mogłabym załatwiać sobie wczasy w wariatkowie..

Wczasy w wariatkowie ....niezły pomysł....popatrz na to w ten sposób - dają ci jeść, ścielą łóżko, opiorą cię, umyją jeśli chcesz i dają takie fajne tabletki - cały dzień możesz się obijać, oglądać tv albo siedzieć w parku...dla mnie bomba!:-p

reklama
to ja też się piszę na te wczasy :-p;-):blink::-D:-D:-D

Krystian jak nie chcemy wstać to też skacze, zakłada nogi na nasze głowy albo nas ujeżdza :sorry2:

Wczasy w wariatkowie ....niezły pomysł....popatrz na to w ten sposób - dają ci jeść, ścielą łóżko, opiorą cię, umyją jeśli chcesz i dają takie fajne tabletki - cały dzień możesz się obijać, oglądać tv albo siedzieć w parku...dla mnie bomba!:-p
A jeszcze w dodatku możesz się kiwać jak przy sierocej chorobie...
J@god@ to zarezerwuje dwa bilety

Przyszła moja sąsiadka .W pewnym momencie mówi do Julki ale masz brudne oczy,takie czarne.Po chwili slysze krzyk z Lazienki.Wpadam tam a Julka mydli sobie oczy i się drze.Pytam co robi mądrego a ona pani muwila niunia ma bludne oczy to niunia myje.

Wcozraj moja rezolutna córka zaskoczyła nie tylko mnie swoimi wypowiedziami ale i nianię....

(N)iania mówi - Sofa niestety jest trochę mokra bo mała nie wyrobiła do łazienki i popuściła
(J)a - spoko, zdarza się
N do (G)abi - kto zrobił siku na kanapę?
G - CIOCIA! - z uśmiechem

Ogólny rechot ale jedziemy dalej

N - a co ciocia powiedziała niuni kiedy zrobiła siku na kanapę
G - Nu nu nu ciocia - grożąc paluszkiem uciekła pod stół

:-):-):-)

Dobre,Widać,że gabi umie wybrnąć z sytuacji.
Rano Martyna szykuje się do szkoły.Julka jej asystuje,ale co chwile słysze jej krzyki,bo Niania tak Jula nazywa Martyne/koleżanki wołają na nią Mania a mała nie potrafiła wcześniej tego wymówić i tak została Niania/ nie pozwala ruszać małej swoich rzeczy.Wchodze do nich do pokoju i pytam co się dzieje.Julka pierwsza podchodzi do mnie,wypycha mnie za drzwi i mówi
-nic nic,idż sobie bo musze pogadać z Nianią a ty szeszkadzasz.No i wyszłam bo siostry miały tajemnice...

Dobre,Widać,że gabi umie wybrnąć z sytuacji.
Rano Martyna szykuje się do szkoły.Julka jej asystuje,ale co chwile słysze jej krzyki,bo Niania tak Jula nazywa Martyne/koleżanki wołają na nią Mania a mała nie potrafiła wcześniej tego wymówić i tak została Niania/ nie pozwala ruszać małej swoich rzeczy.Wchodze do nich do pokoju i pytam co się dzieje.Julka pierwsza podchodzi do mnie,wypycha mnie za drzwi i mówi
-nic nic,idż sobie bo musze pogadać z Nianią a ty szeszkadzasz.No i wyszłam bo siostry miały tajemnice...

no kochana ty to się przywyczajaj do takich sytuacji.

reklama
Do góry