Mozi
MAMUŚKA BB
Julcia dobra panienka,tekst nr 1O tym,że takie szkraby mają głowy pełne pomysłów wiem doskonale moja srajda jest tego najlepszym przykladem jak coś nie narozrabia to święto.Wczoraj oglądała bajki na DVD zawsze chowam pilota ale wczoraj jakimś cudem zostawiłam go na stole.Julka go wziela i trzepLa nim o podłoge tak,że przestał działać no i oczywiście trzeba było bajki oglądać po kolei tak jak są nagrane na płycie .Drze się żeby włączyć jej Toma i Jery,Więc tłumacze jej,że nie da rady bo pilot zepsuty i jak tatuś przyjdzie z pracy to naprawi/mój L. ma zakład naprawy sprzętu RTV gdzie siedzi po godzinach/.Wiecie jeszcze dla pewności zmieniłam baterie bo myślałam że to może one siadły.L. przychodzi do domu a Julka od razu w drzwiach:"Tatuś naplaw pilota bo ta nasza mama sysko psuje ciągała batelie i pilota psuła".No to tatuś wiele nie myśląc wyciągnoł swoją walizke gdzie ma narzędzia a ta pierwsza tam grzebać,chciałam ją zabrać żeby mu nie przeszkadzała a ona do mnie:Idż sobie z tąd nie szkadzaj jak niunia plawia pilota z tatusiem,wynoś się do putela bo tatuś będzie czyczał na ciebie że mu głowe zawracasz...
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
moja tez podobne ma pomysly,mi cos z glowy wylecialo