reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POMYSŁOWE DOBROMIŁY - Czyli co wymyśliły nasze pociechy

O tym,że takie szkraby mają głowy pełne pomysłów wiem doskonale moja srajda jest tego najlepszym przykladem jak coś nie narozrabia to święto.Wczoraj oglądała bajki na DVD zawsze chowam pilota ale wczoraj jakimś cudem zostawiłam go na stole.Julka go wziela i trzepLa nim o podłoge tak,że przestał działać no i oczywiście trzeba było bajki oglądać po kolei tak jak są nagrane na płycie .Drze się żeby włączyć jej Toma i Jery,Więc tłumacze jej,że nie da rady bo pilot zepsuty i jak tatuś przyjdzie z pracy to naprawi/mój L. ma zakład naprawy sprzętu RTV gdzie siedzi po godzinach/.Wiecie jeszcze dla pewności zmieniłam baterie bo myślałam że to może one siadły.L. przychodzi do domu a Julka od razu w drzwiach:"Tatuś naplaw pilota bo ta nasza mama sysko psuje ciągała batelie i pilota psuła".No to tatuś wiele nie myśląc wyciągnoł swoją walizke gdzie ma narzędzia a ta pierwsza tam grzebać,chciałam ją zabrać żeby mu nie przeszkadzała a ona do mnie:Idż sobie z tąd nie szkadzaj jak niunia plawia pilota z tatusiem,wynoś się do putela bo tatuś będzie czyczał na ciebie że mu głowe zawracasz...
Julcia dobra panienka,tekst nr 1:-D
moja tez podobne ma pomysly,mi cos z glowy wylecialo

reklama
wlasnie wrocilam z przychodni,a ledwo co wyszedlam to moja na rece do bankomatu to ja dziadek niosl,a pozniej moja kolej,a do przychodni kolo kilometra a ona na dzin dobry:ze nie chce na barana,bo jej bedzie ciezko-tylko kto tu kogo niesie ;) :)

wlasnie wrocilam z przychodni,a ledwo co wyszedlam to moja na rece do bankomatu to ja dziadek niosl,a pozniej moja kolej,a do przychodni kolo kilometra a ona na dzin dobry:ze nie chce na barana,bo jej bedzie ciezko-tylko kto tu kogo niesie ;) :)
No widzisz jaka cwaniara ?Nawet na barana jej ciężko...

agutka co do pralek to nie zapomnij zamykac ja już różne rzeczy wyprałam. teraz to tosia już się tam nie zmeści :-D

mamo juli no cóż wiadomo że baby w elektronice są kiepskie nawet dwulatki to wiedzą. moja tosia też się drze żebym nie dotykała jej popsutych zabawek "tylko dziadzia" bo ja nie umiem. skąd się jej to wzięło nie wiem bo jeszcze niczego nie zepsułam:-p

od piątku szyłam tośniakowi sukienkę na jutrzejszy bal, a że marna ze mnie krawcowa to się namęczyłam. pytam się dzisiaj po ostatnim przymierzaniu czy podoba jej się sukienka. na co tosia że brzydka jest.

dzieci to potrafią docenic.:sorry2:ciekawe czy ja jutro ubierze?

Mam Julci,hahaha,to sie usmialam z textow malej pilotki! Agentka z niej niezla! :tak: :-) :-) :-) :tak:

Tosia,ubierze bankowo! Powiedz,ze jak sie jej nie podoba,to niech idzie w samych majtach. :sorry2: :-) ;-)

dzis mi sie przypomnialo jak rok temu kiedy chodzil po koledzie ksiadz i przyszla do nas sasiadka z dolu i mowila nam ze jak cos sie bedzie pytal nas gdzie jest to ze wyjechala do rodziny. nie chciala po prostu wpuscic ksiedza. A Dawidek co jakis czas u niej siedzial w ten dzien no i uslyszal tez rozmowe jej jak to tlumaczyla ze sie zamknie i zebysmy dali znak jak ksiadz juz przejdzie nasza klatke:-)
wiec przyszedl ksiadz do nas i pyta sie,
A co sie dzieje z wasza sasiadka ze nie otwiera? a moja mama mowi...
wyjechala do rodziny kilka dni temu i wroci dopiero za dwa dni chyba... A Dawidek nie wiele myslac mowi tak...
BABCIA TY JUZ NIE PAMIETASZ? PRZECIEZ PANI ODROBINKA ZAMKNELA SIE W DOMU BO NIE CHCE KSIEDZA WPUSZCZAC NO PRZECIEZ SAMA CI DZIS MOWILA I NIE POJECHALA BO TAM DZIS BYLEM...:-D:-D:-D

W ten dzien zobaczylem mine ksiedza taka ze ze smiechu musialem wyjsc do lazienki a moja mama zbladla :-D:-D a Dawidek jakby nic sie nie stalo podszedl i gada do ksiedza

TO DASZ MI W KONCU TEN OBRAZEK?:-D:-D:-D

Ahahahahaha,niemozliwiec z Dawidka! Nosz kurcze i wez tu mu powierz jakas tajemnice! :dry: :-) :-) :-)
Dzieci sa jednak niemozliwe... :-D

A tak w ogole,to biedny ksiadz... :sorry2:

Ja Wam powiem tak. Zuzia dzis w czasie zabaw,uczyla sie,jak robi kaczuszka,pralka itp... I w sumie myslalam,ze nic Jej (oprcz pralki :-D)nie zapadlo w pamiec. :no: Ojjj,jak sie mylilam! :sorry2: :-D
Ogladalam wiadomosci z Mama i bylo jakies wystapienie jednego z Kaczynskich (tylko nie wiem,ktorego :sorry2:) i mowie : "Zuzia,jak robi Kaczynski?",a Zuzia mi na to "Kwa kwa!". :shocked2: :-D :laugh2: :-D

Ahahahahaha,niemozliwiec z Dawidka! Nosz kurcze i wez tu mu powierz jakas tajemnice! :dry: :-) :-) :-)
Dzieci sa jednak niemozliwe... :-D

A tak w ogole,to biedny ksiadz... :sorry2:

Ja Wam powiem tak. Zuzia dzis w czasie zabaw,uczyla sie,jak robi kaczuszka,pralka itp... I w sumie myslalam,ze nic Jej (oprcz pralki :-D)nie zapadlo w pamiec. :no: Ojjj,jak sie mylilam! :sorry2: :-D
Ogladalam wiadomosci z Mama i bylo jakies wystapienie jednego z Kaczynskich (tylko nie wiem,ktorego :sorry2:) i mowie : "Zuzia,jak robi Kaczynski?",a Zuzia mi na to "Kwa kwa!". :shocked2: :-D :laugh2: :-D
Tak i na pewno zasluzyl na obrazek:-D:-D:-D

Widze ze masz corke ktora zna sie juz na polityce :-D:-D:-D hehe nastepnym razem wez ja na wybory :-):-)

reklama
Do góry