reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POMYSŁOWE DOBROMIŁY - Czyli co wymyśliły nasze pociechy

reklama
[/COLOR][/B]

Hahaha,nie mow hop! :-p
Wlasnie przyszedl moj dziadek i oznajmil mi,iz wlasnie kupil mi nowiutka pralke!!! :-D :-D :-D I wlasnie taka,do ktorej wklada sie pranie od przodu... :sorry2: :-D :-D :-D
Juz sie nie moge doczekac,kiedy Ja pierwszy raz uzyje. :-D Przywioza mi dopiero o 16:30. :dry: :-p
No to uwaga bo dzieci lubią włazić..

Tosia,ło kurcze! :szok: Dobrze,ze mam pralke,do ktorej pranie wklada sie od gory. :sorry2:
A z ta kolezanka... Hahaha,grunt,to umiec sobie samemu radzic! :tak: :-)

Moamo Julci,hahaha,ja,jak bylam mala,to bawilam sie,ze kamyki,to sa monety,a liscie to banknoty. :zawstydzona/y: :-D Ale,zeby isc z kamykiem do kiosku? Hehehe,dobre dobre,moze tez wyprobuje sposob Twojej coreczki? :sorry2: :-D :-p
Próbuj bo to naprawde duża oszczędność...hihihi

Mamo Julci,a juz sie boje na co moze Moja Zuzia wpasc,bo Ona ma serio rozne dziwne pomysly. :sorry2: I jest baaaaaaaardzo rozbrykana,wiec az strach sie bac! :shocked2: :sorry2: :-D
Narazie wie,ze takie wejscie w pralce sluzy do wrzucania prania i gdy jestesmy u Mojej Mamy,Zuzia od razu wklada tam wszelkie sciereczki,bluzeczki i inne rzeczy,ktore napotka na drodze... :tak: :-)

A co do tych kamykow... Kurcze,jakos nie mam odwagi,hahaha. :-D Ale kto wie,kto wie... :sorry2: :-D :-D :-D :cool2:

O tym,że takie szkraby mają głowy pełne pomysłów wiem doskonale moja srajda jest tego najlepszym przykladem jak coś nie narozrabia to święto.Wczoraj oglądała bajki na DVD zawsze chowam pilota ale wczoraj jakimś cudem zostawiłam go na stole.Julka go wziela i trzepLa nim o podłoge tak,że przestał działać no i oczywiście trzeba było bajki oglądać po kolei tak jak są nagrane na płycie .Drze się żeby włączyć jej Toma i Jery,Więc tłumacze jej,że nie da rady bo pilot zepsuty i jak tatuś przyjdzie z pracy to naprawi/mój L. ma zakład naprawy sprzętu RTV gdzie siedzi po godzinach/.Wiecie jeszcze dla pewności zmieniłam baterie bo myślałam że to może one siadły.L. przychodzi do domu a Julka od razu w drzwiach:"Tatuś naplaw pilota bo ta nasza mama sysko psuje ciągała batelie i pilota psuła".No to tatuś wiele nie myśląc wyciągnoł swoją walizke gdzie ma narzędzia a ta pierwsza tam grzebać,chciałam ją zabrać żeby mu nie przeszkadzała a ona do mnie:Idż sobie z tąd nie szkadzaj jak niunia plawia pilota z tatusiem,wynoś się do putela bo tatuś będzie czyczał na ciebie że mu głowe zawracasz...

reklama
Do góry