reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomysł na obiad

misiako pisze:
karioka pisze:
A ja idę właśnie robić pierożki ruskie. U mnie wszyscy je bardzo lubią :p :D pewnie zajmie mi to trochę czasu, Więc :) papa
u nas tez tylko lepic sie nikomu nie chce, dlatego kupujemy domowej roboty, bez konserwantow za 4 zeta i sa pyszne ;D ;D ;D

U mnie jest tak samo ;D
Wiec kupuje gotowe wszystkiego rodzaju kluski i pierozki  ;D ;D
I sa pyyyyszne :)

A u nas dzis to samo co wczoraj :)
Przynajmniej gotowac nie musze raz dwa sie odgzeje i mniam mniam :)

Ale mi sie popieprzylo i skopiowalam nie tam gdzie trzeba :p
Juz wszystko oki :D

reklama
kangurki kupilam gotowa mieszanke z Kamisu "Zioła do sałatek"  maja duzy sklad roznosci ;)

i naprawde sa bardzo dobre :)

Sorki nie doczytalam, ze wczesniej sie pytalas o te ziola.

A jeżeli chodzi o moje wczorajsze pierożki. To się pochwalę, że po raz pierwszy dziewczynki- chudzinki nie marudziły, tylko zajadały jeden pierożek za drugim :D :laugh: :laugh: pobijając swoje rekordy. Wygrała Jula, bo zjadła ich 9, Sara była niewiele w tyle, bo miała ich na swoim koncie 8. Zatem wszystkich wczoraj tym obiadkiem uszczęśliwieni :D

Ale masz fajnie. Mi dzisiaj tesciowa gotowała. Ziemniaczki smazoną kiełbaskę z cebulką i sałatkę z pomidora i ogórka. Średnio lubię taki zestaw

reklama
Oooo, gołąbek też by mi pasował - uwielbiam gołąbki!

Ja to w ogóle ostatnio wszystko uwielbiam i cały czas jem - i tyję niestety :mad:

Do góry