reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
U nas dzis:
rybka w panierce,
kartofelki i frytki
oraz pomidorki i ogorki w smietance z super fajna przyprawa ziolowa do salatek
rybka w panierce,
kartofelki i frytki
oraz pomidorki i ogorki w smietance z super fajna przyprawa ziolowa do salatek
kangurki
Fan(ka)
Marta co to za przyprawa do sałatek? Ja upiekłam nogi kurze, i kupiłam kapustę pekińską a w domu skumałam że nie mam sosu (zawsze robię z koperkowoziołowym Knorra) więc zrobiłam obrzydliwy sos z majonezu, jogurtu, czosnku, pietruszki i papryki
na szczęście Damianowi smakowało
a od jutra jemy pizzedopóki tatuś nie wróci
na szczęście Damianowi smakowało
a od jutra jemy pizzedopóki tatuś nie wróci
Gosiczko to zaden wstyd, ja tez tak mam tylko zamiast pepsi, pije cole i czasem na litrze sie nie konczy ;D ;D ;DGosiczka pisze:Wstyd przyznac, ale dzis na obiad zjadlam pizze mrozona, slonecznik i pudelko czekoladek, a zalalam litrem pepsi A tak wogole to babcia zrobila kapusniak, ale ja nie lubie.
My dzis zdrowe zarelko:
piers z indyka z suszona sliwka
ziemniaczki
buraczki
u nas tez tylko lepic sie nikomu nie chce, dlatego kupujemy domowej roboty, bez konserwantow za 4 zeta i sa pyszne ;D ;D ;Dkarioka pisze:A ja idę właśnie robić pierożki ruskie. U mnie wszyscy je bardzo lubią pewnie zajmie mi to trochę czasu, Więc papa
karioka pisze:A ja idę właśnie robić pierożki ruskie. U mnie wszyscy je bardzo lubią pewnie zajmie mi to trochę czasu, Więc papa
ja tez uwielbiam pierozki- chyba zrobie w przyszlym tygodniu, bo juz dawno nie bylo
a dzisiaj smazony filecik z dorsza, frytki i jakas suroweczka, tylko jeszcze nie wiem jaka ???
reklama
Podziel się: