reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pomysł na obiad

reklama
ja tam uwielbiam zupy i sobie gotuję co 2,3 dni jakąś
Damian niestety jest mięsożercą i zupy nie rusza:)
a ja uwielbiam pomidorówkę:D

a dziś na obiados smażone cycki kurze, bo Maks przez te zęby nie chce nic innego jeść

U nas dzis szczawiowa z jajkiem :D
Ja tez uwielbiam pomidorowke i tez mam meza miesozerce, ale u nas jest zasada, ze co ugotuje to musi zjesc a jak nie to laski bzzzz ;D ;D ;D

Ja dziś gotuję krupniczek (przynajmniej tak narazie zakładam :)). Na szczęście mój mąż nie wybrzydza i je to co przygotuję. On w kuchni nie lubi urzędować, więc to ja decyduję co zjemy. To nie oznacza znowu, że mi nie pomaga. Ale jego pomoc ogranicza się np do umycia naczyń (niestety nie za często) albo do obrania lub pokrojenia jarzynek ;) Mój mężczyzna na szczęście nie jest typowym mięsożercą. Bardzo lubi kluski, kopytka, pierogi itp. Dzięki temu mogę często zadowolić i męża i córkę :D ;)

Ja dzis mam na obiad cos w stylu goracego kubka, ale z winiary- kasza gryczana z sosem gulaszowym, a przegryze to hot-dogiem.

gosiczka orginalne danie ;D ;D ;D ;D
a ja ostatnio mam non stop ochote na zapiekanki z oliwkami i żołtym serem i z osssstrym keczupem Helmansa :D

reklama
Pytalam o zupy bo zadna nic o nich nie pisala tylko o drugich daniach, wiec myslalm, ze ich nie gotujecie ;)

Ja i moj maz nie lubimy zup, wiec ich nie gotuje. Niekiedy sie tylko zdaza jak mam na jakas ochote ale zupami sie nie najadamy bo obydwoje jestesmy miesozercami :) :D :p :p

Moj maz zawsze zjada ze smakiem wszystko co mu na talerz poloze :) migdy nie marudzil, a zawsze chwali ;D

A dzisiaj u nas podobnie jak wczoraj :p

Zostalo mi miecho i sosik wiec dzis do tego dogotuje makaron (kazdy z innej parafii bo mam same resztowki :p) oraz pomidory, ogorki i cebulka w smietanie ;D

Do góry