reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Aniulka tajk trzymaj ;D
juz niedlugo i znow bedziesz sama pichcila
a pozniej zatesknisz za gotowaniem tesciowki
U nas dzis Piersi z kurki i boczniaki w panierce, fryteczki oraz suroweczka z pomidorka, ogorka i papryczki: zoltej, czerwonej i zielonej
juz niedlugo i znow bedziesz sama pichcila
a pozniej zatesknisz za gotowaniem tesciowki
U nas dzis Piersi z kurki i boczniaki w panierce, fryteczki oraz suroweczka z pomidorka, ogorka i papryczki: zoltej, czerwonej i zielonej
a ja dzisiaj zrobiłam sobie bardzo chiński obiad ;D
dziki ryż, mrożonka chińska(papryka, marchewka, por, grzybki, pędy bambusa) dodałam do tego jeszcze kiełki soi zamieszałam na patelni no i mogłam na tym zakończyć, ale gdzie tam dodałam jeszcze pomidory, czosnek i ... oregano!
nic do siebie nie pasuje, ale ważne że nawet smakuje. niedogotowany ryż, nie doprawione, bo przypraw zapomniałam kupić :laugh:
chwała Bogu, cola była w lodówce :laugh:
dziki ryż, mrożonka chińska(papryka, marchewka, por, grzybki, pędy bambusa) dodałam do tego jeszcze kiełki soi zamieszałam na patelni no i mogłam na tym zakończyć, ale gdzie tam dodałam jeszcze pomidory, czosnek i ... oregano!
nic do siebie nie pasuje, ale ważne że nawet smakuje. niedogotowany ryż, nie doprawione, bo przypraw zapomniałam kupić :laugh:
A mi się dzisiaj wybitnie gotować nie cciało, a jak mi się nie chce gotować to lecę na łatwiznę. Makaron, najlepiej muszelki ugotować, cebulkę usmażyć aby byłą pachnąca i chrupiąca jak w Ikei, do cebulki dodaję 6 jajek i smażę jak jajecznicę, jeszcze lekko ale nie do końca ściętę jajka z cebulką dodaję do ugotowanego makaronu i na koniec skrapiam oliwą z oliwek i gotowe, nam smakuje a robi się w 10 minut...
Tunia, ta cola, Cię zbawiłą coś czuję Gotujesz dla Rozi osobno, czy kupujesz słoiczki ?
Tunia, ta cola, Cię zbawiłą coś czuję Gotujesz dla Rozi osobno, czy kupujesz słoiczki ?
Rozi je tylko słioczki. parę moich dań spróbowała i nawet jej smakowało. ;DJoanka pisze:Tunia, ta cola, Cię zbawiłą coś czuję Gotujesz dla Rozi osobno, czy kupujesz słoiczki ?
a co sądzisz, że kiepska ze mnie kucharka ?
tunia pisze:nic do siebie nie pasuje, ale ważne że nawet smakuje. niedogotowany ryż, nie doprawione, bo przypraw zapomniałam kupić :laugh:
ależ skąd ;-)
btw. krzyś również w większości słoikowo pomarańczowy
reklama
Podziel się: