M
madzik1980
Gość
G
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że co ? Kompletnie nie rozumiem. To 38 letniej kobiecie nie może zdarzyć się zapomnieć tabletki?Madzik1980 czy to nick czy faktyczny wiek? bo jeśli masz 38 lat to jest to chyba żart , a jeśli tylko nick to nie bawcie się w dorosłych na to przyjdzie czas..
To tym bardziej nie rozumiem Pani zapytania na takim forum... Wybryki to się mogą zdarzyć po liceum, przed 40 to już przemyślane decyzje zwłaszcza bez alkoholu. Nikt Panem Bogiem (dotyczy osób wierzących) nie jest.Tak , mam 38 lat, martwię sie poprostu bo choruje przewlekle i jeden glupi wybryk moze mnie duzo kosztowac
To nie chodzi o głupią tabletkę tylko o pytanie na forum w tym wieku to już każda kobieta wie co może się zdarzyć - w tym przypadku niechciana ciąży. Zapomniałam tabletki to albo się wstrzymuję, albo stosuję dodatkowe zabezpieczenie. No chyba, że udaję, że mam prawie 40 lat. Teraz to takie modne :Cześć jestem Ania i też mam 12 latŻe co ? Kompletnie nie rozumiem. To 38 letniej kobiecie nie może zdarzyć się zapomnieć tabletki?
Ale jej nie chodziło o pytanie czy mam się później dodatkowo zabezpieczać ? Myślę że to jest oczywiste. Mówi o stosunku jeszcze przed pominięciem tabletki, dlatego wzięła jeszcze dodatkowo tabletkę dzień po. Chyba po to jest forum żeby zapytać co o tym myślą inni a nie od razu krytykować. A od gdybania kto ile ma lat w rzeczywistości to my chyba nie jesteśmy. Skoro dostała receptę na tabletkę dzień po to raczej jest pełnoletnia.To nie chodzi o głupią tabletkę tylko o pytanie na forum w tym wieku to już każda kobieta wie co może się zdarzyć - w tym przypadku niechciana ciąży. Zapomniałam tabletki to albo się wstrzymuję, albo stosuję dodatkowe zabezpieczenie. No chyba, że udaję, że mam prawie 40 lat. Teraz to takie modne :Cześć jestem Ania i też mam 12 lat
Uwaga mamy osobnik płci męskiej wkradł się na moje konto i trochę zamieszał (zapomniałam się wylogować ).Ale jej nie chodziło o pytanie czy mam się później dodatkowo zabezpieczać ? Myślę że to jest oczywiste. Mówi o stosunku jeszcze przed pominięciem tabletki, dlatego wzięła jeszcze dodatkowo tabletkę dzień po. Chyba po to jest forum żeby zapytać co o tym myślą inni a nie od razu krytykować. A od gdybania kto ile ma lat w rzeczywistości to my chyba nie jesteśmy. Skoro dostała receptę na tabletkę dzień po to raczej jest pełnoletnia.
Do autorki : moim zdaniem szanse są znikome. Wcale nie pominęłaś tabletki, tylko wzięłas ją z opóźnieniem. W ulotce jest że zdolność antykoncepcyjna jest w takim przypadku zachowana ( jeśli wzięłaś do 12 godzin ) więc spokojnie.