reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

POMOCY!

reklama
Na początku też miałam takie plamienia lekarz przepisał progesteron nasilaly sie od chodzenia, lekarz nie widział nic niepokojącego, problemy pojawiły sie kolo 32 tygodnia ale ciężko stwierdzić czy to miało związek. Ale warto nie bagatelizowac

Na początku też miałam takie plamienia lekarz przepisał progesteron nasilaly sie od chodzenia, lekarz nie widział nic niepokojącego, problemy pojawiły sie kolo 32 tygodnia ale ciężko stwierdzić czy to miało związek. Ale warto nie bagatelizowac
Plemienia ustały, trwały 2 dni ale tylko troszkę i nie cały czas. Teraz jest wszystko wporządku, nic się nie dzieje. Jutro mam wizytę u ginekologa :)

Do góry