Misia1996
Zaciekawiona BB
Dam znać napewno :-)Czekamy na wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam znać napewno :-)Czekamy na wieści
Wyniki po 15 , dam znaćCzekamy na wieści
Hej kochana wyniki po 15. Dziś rano miałam jeszcze tą różowa krew teraz narazie nic. Znowu głupia test robiłam rano i wyszła tylko blasziutenka kreska.. Boję się że coś nie tak. Piersi nawet przestają boleć A wczoraj nie mogłam wytrzymać wieczorem w bólu..@Misia1996 nie ma za co dzisiaj się kladz spać bez nerwów bo to napewno nie sprzyja dzidzi. a jutro leć na betę w diagnostyce po 2 h są wyniki, jak byś miała gdzieś obok to polecam czekam na wieści jutro!
hej, bólem piersi sie nie przejmujHej kochana wyniki po 15. Dziś rano miałam jeszcze tą różowa krew teraz narazie nic. Znowu głupia test robiłam rano i wyszła tylko blasziutenka kreska.. Boję się że coś nie tak. Piersi nawet przestają boleć A wczoraj nie mogłam wytrzymać wieczorem w bólu..
Chodź dalej niepokoi mnie ta dowodzą krew na papierze..hej, bólem piersi sie nie przejmuj
mnie w 1 ciszy bardzo bolały i to od początku i bardzo długo
teraz obecnie w 17 tygodniu ciąży od początku ciąży ( dowiedziałam sie w 3-4 tygodniu o ciąży ) bolały mnie moze z 10 razy .
Odbiorę wyniki i od razu napiszę. Miłego dnia@Misia1996 zatem czekam na wieści! oby były dobre
Co to znaczy???Odbiorę wyniki i od razu napiszę. Miłego dnia
Co to oznacza?hej, bólem piersi sie nie przejmuj
mnie w 1 ciszy bardzo bolały i to od początku i bardzo długo
teraz obecnie w 17 tygodniu ciąży od początku ciąży ( dowiedziałam sie w 3-4 tygodniu o ciąży ) bolały mnie moze z 10 razy .
Co to oznacza??Czekamy na wieści