K
kasiula matula
Gość
wiele z was poleca karmi
ale ono jest gazowane
nie obawiacie sie kolki malucha???
ale ono jest gazowane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia_S pisze:Kasiula, ja piłam Karmi, bo sama musze piorunem laktację zwiększyć, nie znosze tego świństwa, ale piłam, żadnych kolek nie było, zresztą Karmi nie jest tak mocno gazowane jak zwykłe piwo. Chyba . Albo mi sie wydaje, bo go tak nie znoszę ;D. Jednak najlepiej mi robi częste dostawianie, mniej więcej co godzinę, bo Mała też tak często chce jeść i organizm stara sie dopasowac jak może. Tylko że ja potrzebuje produkować nadprogramowo, bo jeżdzę na uczelnię .
ja zanim wypiję karmi to otwiera je godzine wcześniej ale i tak jest ono mało gazowane.I wypicie tego piwa zajmuje mi około godzinykasiula matula pisze:wiele z was poleca karmi
ale ono jest gazowane